Un nou concurent s-a alăturat emisiunii ,,Casa iubirii''! Cine este Ionuț și pentru ce fată a venit: ,,Îți cunosc caracterul''

Author: Diana Ghita
Actualizat: 04 sep 2023, 18:47

,,Casa iubirii'' are un nou concurent

Sursa: Captură KANAL D

Un nou băiat a pășit în cadrul concursului televizat ,,Casa iubirii''. Acesta a dezvăluit mai multe detalii din viața lui și a mărturisit că a venit strict pentru o singură concurentă.

Noul concurent al emisiunii  difuzate de Kanal D este un tânăr fotograf de 26 de ani, din Pitești, pe numele său Ionuț.

Citește și: O concurentă din „Casa Iubirii” a aruncat bomba „Am aflat că sunt însărcinată de două luni” Cine a făcut anunțul neașteptat

Un nou concurent s-a alăturat emisiunii ,,Casa iubirii''

Odată intrat în casa fetelor, pentru a face cunoștință cu ele, Ionuț le-a dăruit acestora câte un trandafir.

Acestea au fost surprinse să-l revadă, căci el a mai fost prezent în casă, în rolul de fotograf, la o ședință foto a concurenților.

,,Nu pot să cred!'', a spus Bianca, plăcut surprinsă de apariția lui Ionuț.

În același timp, în casa băieților, concurenții făceau presupuneri în vederea fetei pentru care a venit tânărul din Pitești.

Moise a spus că Ionuț ,,a venit după Bianca sau după Lorena'', în timp ce George a considerat că: ,,E foarte bun pentru Cristina''.

După ce le-a oferit concurentelor trandafirii, noul concurent le-a povestit despre profesia lui, spunându-le care sunt cele două domenii în care activează el.

,,Ăsta e principalul meu job: fotograf, videograf de evenimente, tot ce ține de foto-video.

Pe lângă asta lucrez și la o firmă de termopane din Pitești. Deci am două locuri de muncă și, probabil, ăsta este motivul pentru care nu m-am axat pe partea de relație.'',  a dezvăluit Ionuț.

De asemenea, pe lângă carieră, tânărul le-a povestit fetelor și aspecte din viața lui amoroasă: ,,Am trecut prin niște relații eșuate.(...) Am fost plecat 3 ani în Anglia și acolo am fost cu o fată.

A fost totul bine.(...) Însă, în fosta ei relație, a fost înșelată, iar ea nu a mai avut încredere în bărbați, de atunci, iar eu n-am putut să-i recâștig încrederea''.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Moise a izbucnit din nou în lacrimi, după ce a conștientizat că nu o va putea cuceri pe Cristina! Iată cum a reacționat noul concurent la adresa lui Radu și ce s-a întâmplat în Casa iubirii! „Ești cel mai mare fals!”

Pentru ce fată a venit Ionuț

După ce l-au cunoscut mai bine pe Ionuț, fetele l-au întrebat cu ce scop a venit în ,,Casa iubirii''. Acesta le-a răspuns scurt și la obiect că a venit strict pentru cineva anume, iar după un mic joculeț, băiatul le-a mărturisit despre ce concurentă este vorba.

,,Eu am intrat în casă pentru Bianca.'', a spus Ionuț.

Noul venit a explicat, ulterior, de ce a ales-o pe Bianca: ,,M-am uitat la primul sezon și eu te cunosc pe tine mai bine.(...) Îți cunosc caracterul, știu cum te comporți într-o relație''.

Bianca s-a arătat flatată de alegerea lui Ionuț, pe care, mai apoi, l-a întrebat: ,,Ai avut o relație serioasă?''.

Tânărul fotograf i-a răspuns Biancăi faptul că a fost implicat în mai multe relații serioase, însă nu a avut noroc în niciuna.

,,Am avut numai relații lungi, în care am conviețuit cu persoanele respective, dar nu a fost să fie.'', a afirmat Ionuț.

Citește și: „Ești o bârfitoare fără curaj!”. Bianca și Larisa ajung la cuțite! Aflați care este motivul într-un nou episod din „Casa iubirii” de luni, 28 august, de la orele 10:00 și 16:30

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?