Un nou cuplu în Casa Iubirii! Flavius și Anca și-au oficializat relația. Ionuț tună și fulgeră:”Dacă voiam nu mai legai nimic cu Anca” Urmăriți o nouă ediție a emisiunii, joi, 22 decembrie, de la 10:00 și de la 16:30, la Kanal D

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 21 sep 2023, 08:00

Un nou cuplu în Casa Iubirii

Sursa: Captură KANAL D

Flavius și Anca au făcut pasul cel mare și au anunțat că sunt împreună. Reacția lui Ionuț tulbură apele în competiție.

Flavius i-a pregătit o cină romantică Ancăi pentru a trece relația la următorul stadiu. Cei doi formează oficial un cuplu în Casa Iubirii, ceea ce nu i-a picat deloc bine lui Ionuț, care a avut o reacție deplasată.

Anca și Flavius sunt oficial un cuplu 

Flavius a organizat totul ca la carte pentru a-i propune Ancăi să-i devină iubită. Concurentul simte că și-a găsit în sfârșit sufletul pereche și vede în Anca femeia la care a visat în tot acest timp.

În discursul său, Flavius i-a spus Ancăi că vrea să-i devină iubită pentru totdeauna, nu pentru câteva zile. Se pare că cei doi au o conexiune frumoasă și au găsit unul la celalalt fix ce căutau.

”Chiar cred că conexiunea dintre noi este reală și știu că se poate întâmpla și afară, nu vreau să fii gagica mea doar pentru câteva zile, vreau să fii forever”, i-a

spus Flavius viitoarei lui iubite.

Citește și: Nicoleta și Sorin, dulce împăcare în Casa iubirii! Cei doi îndrăgostiți s-au sărutat pasional în camera roșie, însă Nicoleta a mai avut un ultim reproș! „De ce te enervezi așa?”

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Andreea Mantea a anunțat că Anca și Flavius sunt oficial un cuplu.

Prezentatoarea a zis în glumă că este momentul să înceapă întrebările legate de faptul că cei doi ar putea forma un cuplu doar pentru Marea Finală.

Ionuț nu a reacționat deloc bine după vestea că cei doi sunt împreună și a început să-l atace pe Flavius. Este bine cunoscut faptul că, inițial, Anca a intrat în casă pentru Ionuț, însă pentru că acesta era în tatonări cu Larisa pentru a se împăca i-a spulberat orice speranță șatenei.

”Fetelor, vă dau vrăjeli de vă îndrăgostiți pe bune. Dacă voiam nu mai aveai nimic cu Anca, crede-mă. Gagică-ta a venit pentru mine în emisiune”, a spus Ionuț.

A venit momentul dezvăluirilor, ar accepta Ionuț o fată ca Larisa afară? Concurentul a stat un pic pe gânduri înainte să dea un răspuns, care, în final, a fost ”NU”.

Citește și: Simina Loica încă ține legătura cu fostul soț, Alex Zănoagă, în ciuda geloziei lui Bobicioiu. Ce spune bruneta despre legătura pe care o are cu fostul partener de viață

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.