Un nou cuplu in randul participantilor la "Te vreau langa mine"! Acestia au fost surprinsi in ipostaze fierbinti, care au pus pe jar pe toti ceilalti colegi! Iata cine sunt cei doi protagonisti si ce au declarat

Editor: Daniela Iliuta Autor: D.I.
Actualizat: 27 mar 2017, 22:35

Cei doi au fost vazuti in timp ce se discutau foarte apropiati si au starnit controverse in randul colegilor.

Prezenti la activitatea de sculptat de dovleci, Dana si Adrian au fost surprinsi in vreme ce se isi vorbeau foarte apropiati si se mangaiau de mama focului, fara sa le pese ca ar putea fi vazuti de ceilalti colegi.

"De data asta eu m-am dat la el, nu el la mine! Chiar i-am spus la sfarsit ca a fost o gluma, pentru ca el are impresia ca orice fata ii cade la picioare si cand l-am luat in brate a inceput sa se balbaie! A fost o gluma, pentru mine!", a spus Dana.

Pe de alta parte, Adrian a recunoscut ca a fost luat prin surprindere de Dana si s-a complacut in acea situatie, ca orice barbat.

Iata ce pedeapsa a primit Dana din partea Gabrielei Cristea, care a subliniat ca nu tolereaza un asemenea comportament:

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.