Un nou cutremur cu magnitudinea de 5,1 a zguduit Italia

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 05:49

Italia a fost din nou zguduita duminica seara de un cutremur cu magnitudinea de 5,1 in regiunea Emilie Romagne din nord-estul tarii.

In urma cutremurului nu au fost inregistrate victime, dar a provocat daramarea cladirilor deja afectate. In jurul orei 21:30 (22:30 ora Romaniei) au avut loc o serie de replici ce au provocat panica printre oameni, multi iesind pe strazi. Nord-estul Italiei a mai fost lovit de doua cutremuri pe data de 20 si 29 mai (magnitudinea de 6 si 5,8), in urma caruia au decedat in total 23 de persoane.

 

Duminica seara, cel mai puternic cutremur a atins magnitudinea de 5,1 cu epicentrul situat in apropiere de Modene, la 9,2 kilometri adancime, conform Institutului de geofizica, fiind

resimtit pana si in orasele Bologna si Milano (nord-vest), scrie Mediafax.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Cum ar fi arătat viața Ozanei Barabancea dacă nu și-ar fi pierdut mama la 14 ani. „Aș fi avut un sprijin moral. Important e că nu m-am dat bătută.”

Sursa: Mediafax

 

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.