Un nou divorț zguduie showbiz-ul! După 17 ani de căsnicie și 3 copii, prezentatoarea Tv și fostul mare fotbalist și-au spus adio

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 12 apr 2023, 05:00

Un nou divorț zguduie showbiz-ul! După 17 ani de căsnicie și 3 copii, prezentatoarea Tv și fostul mare fotbalist și-au spus adio:

Sursa: Instagram

Este divorțul anului în showbiz! După 17 ani de căsnicie și 3 copii, celebrul cuplu a decis să se separe și să meargă pe drumuri diferite.

Fostul mare fotbalist, Francesco Totti, și celebra prezentatoare TV, Ilary Blasi, au decis să pună capăt poveștii lor de iubire care durează de 20 de ani. Cei doi sunt căsătoriți de 17 ani și au trei copii împreună. Anunțul făcut de cei doi era de așteptat, după ce fostul mare internațional italian a fost surprins în mai multe rânduri în compania altei femei.

Povestea de dragoste dintre Francesco Totti și Ilary Blasi a ajuns la final

Separarea celor doi era de așteptat, după ce, la începutul anului, fostul jucător de la AS Roma ar fi început o idilă cu o altă femeie, Noemi Bocchi. Deși amândoi au negat vehement la acea vreme că nu este vorba de nicio relație extraconjugală, ei bine, lucrurile prezentate în presa italiană în aceste zile spun cu totul altceva. Se pare că lucrurile nu merg deloc bine între cei doi.

Totodată, presa din Italia a mai scris că Francesco Totti și Ilary Blasi nu mai locuiesc împreună. Anunțul că nu mai formează un cuplu nu a fost făcut printr-un comunicat comun, ci prezentatoarea TV a fost cea care a dat vestea că povestea lor de iubire a ajuns la final.

Citeste si: Alexandra Stan are un nou iubit?! Cine este bărbatul misterios care a însoțit-o la concertul de pe litoral

”După 20 de ani împreună și trei copii splendizi, căsătoria mea cu Francesco s-a încheiat. Procesul de separare va rămâne o chestiune privată și nu voi mai face nicio declarație.

Îi îndemn pe toți să evite speculațiile și, mai presus de toate, să respecte intimitatea familiei mele”, a spus Ilary Blasi, soția lui Francesco Totti, potrivit spynews.ro.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citeste si: Incredibil! Cum arată Emilia Ghinescu în costum de baie. Cântăreaţa şi-a arătat formele voluptoase într-un costum de baie foarte decoltat

Francesco Totti și Ilary Blasi au trei copii împreună

Fotbalistul și prezentatoare TV formează un cuplu din 2002 și au împreună trei copii. Cei doi s-au căsătorit în 2005, iar în toamna aceluiași an s-a născut primul lor copil, în prezent jucător la academia de tineret a Romei, Cristian.

În anul 2007 s-a născut și Chanel, al doilea copil, iar cel mai mic copil al celor doi e Isabel, fetița de șase ani care a venit pe lume în anul 2016. 

 

 

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?