Un nou focar de coronavirus in Romania! Autoritatile sunt in alerta! Iata in ce judet s-au inregistrat mai multe cazuri de COVID-19!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 24 iul 2020, 10:54

Autoritatile au anuntat un nou focar de coronavirus in judetul Arges, la un centru de rabilitare neuropsihiatrica.

Un nou focar de coronavirus in Romania! Autoritatile sunt in alerta! Şapte angajaţi şi 27 de beneficiari ai unui centru de reabilitare neuropsihiatrică aflat în subordinea Direcţiei de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Argeş au fost diagnosticaţi cu COVID-19.

Un nou focar de coronavirus in Romania! Autoritatile sunt in alerta!

Toţi beneficiarii pozitivi se află în izolare în cadrul Centrului, fiind asimptomatici, în timp ce şase angajaţi sunt internaţi în spital, iar unul este în izolare la domiciliu.

Potrivit realitateadearges.net, în urma testărilor COVID-19 din ultima perioadă, până în prezent, în cadrul Centrului de Recuperare şi Reabilitare Neuropsihiatrică Călineşti, din totalul de 48 de beneficiari instituţionalizaţi şi 42 de salariaţi, 27 de beneficiari şi 7 salariaţi au fost confirmaţi pozitiv. (sursa: realitatea.net)

Citeste si: Avertismentul lui Nelu Tataru: ''Vom ajunge si la starea de urgenta''

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: De ce cred oamenii în conspirațiile legate de Covid-19! Un cunoscut specialist a lămurit problema: "Nu sunt nici proști, nici răi, sunt..."

12 localitati din Romania sunt in pericol de carantinare!

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Argeş s-a întrunit miercuri în şedinţă extraordinară, în condițiile în care numărul de cazuri din județ a crescut foarte mult în ultimele două săptămâni.

12 localități din județ sunt sub monitorizare și luni se va decide dacă intră sau nu în carantină locală, anunță prefectura Argeș.

„Conducerea CJSU Argeș face apel la Comitetele Locale pentru Situații de Urgență pentru aplicarea cu maximă exigență a măsurilor stabilite de lege” și „face apel la argeșeni să respecte măsurile de prevenire (portul măștii în spațiile închise, igiena mâinilor, păstrarea distanței fizice) pentru a împiedica răspândirea virusului și pentru a se evita carantinarea zonală”, potrivit unui comunicat de presă.

Cititi continuarea aici.

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.