Un nou incendiu de vegetație la Agigea. Trenurile din și spre Constanța circulă cu întârziere

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 16 iul 2024, 13:19

Un incendiu de vegetație a izbucnit la Agigea

Sursa: Kanald.ro

Un incendiu de vegetație a izbucnit marți, 16 iulie, în zona Agigea, provocând perturbări semnificative în circulația trenurilor.

Flăcările s-au răspândit rapid, iar fumul dens a redus vizibilitatea. În aceste momente se așteaptă intervenția pompierilor.

Citește și: Ce riscă persoanele care dau foc vegetației pentru curățirea terenurilor: În doar câteva zile au fost înregistrate, la nivel național, peste 460 de incendii

Un incendiu de vegetație a izbucnit la Agigea

Din cauza incendiului, mai multe trenuri care circulă din și spre Constanța au întârzieri semnificative.

Pasagerii sunt sfătuiți să verifice actualizările privind orarele trenurilor și să ia măsuri de precauție suplimentare.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Cum ar fi arătat viața Ozanei Barabancea dacă nu și-ar fi pierdut mama la 14 ani. „Aș fi avut un sprijin moral. Important e că nu m-am dat bătută.”

Citește și: Incendii de proporții pe insula Thassos, destinația preferată a românilor. Ce trebuie să faceți dacă aveți concediul planificat deja

Autoritățile lucrează îndeaproape cu autoritățile pentru a minimiza impactul asupra călătorilor și a restabili cât mai rapid traficul feroviar normal. Potrivit informațiilor furnizate de călători, trenurile din și spre Constanța au avut întârzieri chiar și de două ore.

Traficul feroviar a fost oprit și duminică din cauza unui alt incendiu de vegetație

Duminică, circulația feroviară între Fetești și Ciulnița a fost oprită din cauza unui incendiu de vegetație în apropierea căii ferate. Trenul IR 1881, care circula pe ruta București Nord – Constanța, a staționat temporar la Jegălia pentru a permite intervenția pompierilor.

Citește și: Un liceu a izbucnit în flăcări chiar în timpul petrecerii de după festivitatea de absolvire| VIDEO

Incendiul de vegetație s-a manifestat intens între stațiile Jegălia și Perișoru, determinând autoritățile să oprească circulația trenurilor pe ambele fire ale căii ferate în această zonă. Singurul tren afectat direct de această măsură a fost trenul InterRegio 1881, care circula pe ruta București Nord – Constanța.

 


În ediția de luni, 16 septembrie, a emisiunii ”Casa iubirii”, Bianca a cedat și a izbucnit în lacrimi. Iată care este motivul