"Un nou membru!" Familia lui Busucu s-a mărit. Prezentatorul a dat vestea cu puțin timp în urmă

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 25 ian 2024, 16:56

Familia lui Bursucu s-a mărit

Sursa: Instagram- mister_bursucu

Bursucu, cunoscutul prezentator al emisiunii "Roata norocului," și-a mărit recent familia. Vedeta Kanal D a făcut marele anunț pe Instagram.

Adrian Cristea, zis și Bursucu, și-a surprins fanii cu ultima sa postare. Vedeta Kanal D și aleasa inimii sale și-au unit destinele în toamna anului trecut, iar acum un nou membru și-a făcut loc în familia lor. Bursucu și Andreea sunt deja părinți de fete, însă de această dată nu este vorba de un copil, ci de un cățel jucăuș.

Prezentatorul emisiunii ”Roata norocului” și-a mărit familia

În urmă cu doar câteva ore, Bursucu a postat o fotografie cu noul membru al familiei sale. Este vorba de un cățeluș adorabil și jucăuș, iar prezentatorul TV speră că acesta se va acomoda perfect în familia lor și că mezina Anays se va bucura din plin de prezența patrupedului.

”Un nou membru în familia noastră”, a scris Bursucu în postarea sa. În ciuda mărimii sale, patrupedul este extrem de blând și de iubitor, în special cu cei mici.

Noul membru al familiei este un Labrador Retrivier, o rasă de câini originară din Canada.

Citește și: EXCLUSIV Cum a convins-o Bursucu pe soția lui, Andreea, să facă publice imagini de la nuntă: ”Știe că oamenii sunt curioși”

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”

Imaginile postate pe rețelele de socializare dezvăluie momente dulci și amuzante cu micuțul patruped, care a devenit rapid o prezență adorată în viața lor. Bursucu și-a surprins animalul de companie în timp ce se bucura de o mică gustare, iar videoclipul a fost postat în secțiunea Instastory.

Ce spune Bursucu despre viața de bărbat însurat

Adrian Cristea, alias Bursucu, și Andreea s-au căsătorit după o relație de 11 ani.

Cei doi au împreună o fetiță, dar și pe fiica Andreei dintr-o căsnicie anterioară. Prezentatorul emisiunii ”Roata norocului” și soția lui se simt o familie împlinită, iar ”actul” a fost mai mult o simplă formalitate.

Citește și: EXCLUSIV Cum s-a schimbat relația lui Bursucu cu Andreea de la căsătorie: ”Am această “piuliță” pe deget” Prezentatorul ”Roata norocului” a dezvăluit totul

Vedeta Kanal D nu consideră că viața lor de cuplu s-a schimbat prea mult de căsătorie, relația lor fiind deja destul de puternică.

Cei doi se iubesc la fel de mult, doar că acum totul este consemnat și oficializat. Bursucu a recunoscut faptul că viața de bărbat însurat este una simplă.

”  Este simplă viața mea de bărbat căsătorit. Nu s-a schimbat mare lucru, noi suntem împreună de 11 ani, relația noastră este și a fost foarte puternică. Nunta a fost o formalitate dar și un prilej de bucurie.

Așadar viața noastră continuă la fel cum a fost și până acum, ne iubim la fel de mult. Doar că am această “piuliță” pe deget cum îmi place mie sa mai glumesc ”, ne-a spus Bursucu în exclusivitate.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.