Un nou model de papusa Barbie isi propune sa revolutioneze lumea jucariilor. Arata uimitor!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 feb 2017, 01:54

Fabrica care produce renumita papusa Barbie a realizat un nou prototip de papusa care sa semene cat mai mult cu o femeie reala.

Toate fetitele iubesc modelul clasic care a consacrat papusa Barbie! Jucaria infatiseaza o tanara domnisoara, de obicei bloda cu parul lung, un corp zvelt, picioare lungi, mijloc subtirel. Papusa Barbie este atat de indragita incat a ajuns sa fie considerata un ideal de frumusete feminina.

Ingrijorati ca din ce in ce mai multe fetite sau adolescente fac eforturi supraomenesti ca sa semene cu o papusa ale carei dimensiuni nici nu pot fi reproduse in realitate, producatorul celebrei papusi a fost mereu avertizat de diferite organizatii sa creeze un model de papusa care sa fie aproape de realitate.



Artistul Nickolay Lamm, 24 de ani, din Pittsburgh, Statele Unite a creat deja un astfel de model care asteapta sa iasa pe piata. Figurina din plastic reprezinta dimensiunile la scara redusa care se pot gasi in realitate. Artistul a declarat ca papusa lui are trasaturile unei adolescente normale in varsta de 19 ani.

" Am vrut sa arat ca a fi normal reprezinta adevarata frumusete", a declarat artistul.

Reprezentantii companiei au aprobat proiectul artistului, insa acum asteapta cu emotie reactia copiilor. Oare vor renunta fetitele la clasica papusa Barbie?

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii


 

Taguri:

Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.