Un nou moment dificil pentru Jador. După despărțirea de Hoder, artistul s-a filmat cu perfuzia la mână. Care este starea lui de sănătate

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 24 mai 2024, 00:25

Jador, noi probleme de sănătate

Sursa: Instagram- Jador Adevărat

Jador și-a îngrijorat fanii în momentul în care s-a filmat cu perfuzia la mână. Artistul nu se afla într-un spital, ci acasă, semn că problemele de sănătate nu sunt atât de grave.

Artistul Jador a lansat clipul unei noi piese, videoclip în care apare Simina și Yamato Zaharia. Jador s-a despărțit de Alexandra, iar zvonurile unei posibile împăcări cu Simina au apărut.

Cântărețul Jador s-a filmat cu perfuzia la mână

Artistul a așteptat cu nerăbdare lansarea noii sale piese, însă momentul lansării la găsit acasă și cu o perfuzie. Jador nu era singur, ci cu bunul său prieten Nikolas Sax, cel care i-a fost aproape în momentele dificile.

Citește și: „Mi-ai distrus viața”. Ce se întâmplă în aceste momente între Jador și Simina Loica, după ce s-a spus că s-ar fi împăcat. Artistul pare că suferă

Jador nu a dat prea multe detalii despre motivul pentru care avea acea perfuzie, iar cel mai probabil artistul și-a dorit o vitaminizare, fiind epuizat în ultima perioadă din cauza evenimentelor și a nopților pierdute.

Citește și: „Eu și Hoder am decis să o luăm pe drumuri separate” Jador, declarații surprinzătoare despre Simina. Sunt sau nu împreună cei doi foști iubiți?

Artistul și-a liniștit fanii când i-a anunțat că nu are cancer, ci doar o problemă la esofag, problemă pe care a și rezolvat-o. Chiar și așa, Jador va renunța la muzică pentru a debuta în lumea afacerilor.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Jador a anunțat că nu are cancer

”Fac clipul ăsta pentru oamenii care îmi iubesc muzica, sunt foarte bine, nu sunt bolnav incurabil, așa cum spune presa, nu am cancer la colon, nu am alte boli scrise de presă.

Sunt foarte bine! Am avut o mică problemă la esofag, acum sunt foarte bine.

Mă las de muzică în decembrie pentru că vreau să mă mut la Bacău, să mă apuc de afaceri și să fac bani mulți. Atâta tot, vă pup!”,  a spus Jador, într-un video postat pe TikTok.

Citește și: Jador face dezvăuiri surprinzătoare: ,,Nu am cancer". Care este adevărata cauză a retragerii sale din muzică

Este o perioadă a schimbărilor pentru Jador, artistul anunțând că el și Hoder nu mai formează un cuplu, amândoi având planuri diferite de viitor. Fanii au sperat că după despărțirea de Hoder, artistul se va împăca cu Simina, însă Jador a susținut că nu va exista ceva mai mult între el și Simina.

Citește și: “După 5 ani, tot noi” Jador, alături de Simina Loica. Artistul s-a despărțit de Hoder imediat după ce au apărut imaginile cu Simina in mediul online

Artistul a mărturisit faptul că Hoder a fost o fată specială, iar pentru o perioadă ar vrea să rămână singur pentru a trece peste despărțire.

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.