Un nou motor de căutare a locuințelor de pe piața imobiliară primară și secundară din România

Author: Bogdan Mihai
Actualizat: 01 feb 2019, 15:45

Site-ul Flatfy este un nou motor de căutare a locuințelor de pe piața imobiliară primară și secundară din România. Flatfy.ro este un portal dedicat persoanelor care sunt în căutare de a cumpăra sau de a închiria locuințe pe tot teritoriul României, deoarece aici se găsesc colectate toate apartamentele, casele, vilele și locuințele, care sunt propuse spre vânzare sau se dau în chirie.

Site-ul Flatfy este un nou motor de căutare a locuințelor de pe piața imobiliară primară și secundară din România.

Motorul de căutare Flatfy a lansat un catalog unic cu imobiliare noi din România. Chiar acum există posibilitatea de a vedea propoziții în 1357 de Ansambluri Rezidențiale și case din București, precum și din alte regiuni a țării, care se construiesc sau deja sunt finisate de la 558 de Dezvoltatori.

Majoritatea oamenilor cumpără locuință o singură dată în viață și acest fapt este un pas important și responsabil pentru fiecare. Flatfy regular petrece sondaje și cercetări, pentru a înțelege mai bine dorințele și grijile cumpărătorilor înainte de a cumpăra locuințe proprii și cum productul - IT poate să fie de folos în acest caz. Cu privire la unele întrebări și probleme, pe care le-am clarificat în prezent, vă povestim mai departe.

Flatfy.ro este un portal dedicat persoanelor care sunt în căutare de a cumpăra sau de a închiria locuințe pe tot teritoriul României, deoarece aici se găsesc colectate toate apartamentele, casele, vilele și locuințele, care sunt propuse spre vânzare sau se dau în chirie. Pe site-ul web a companiei se află adunate din diferite surse toate ofertele și anunțurile existente în stare activă de pe piața imobiliară din toate orașele României. Și doar pe un singur site, Dvs aveți posibilitatea de a face o alegere mai bună dintr-o gamă mai largă de oferte, care sunt deja prelucrate, logic structurate și confortabil aranjate într-un singur catalog.

Unde se construiește această casă?

Studiind necesitățile cumpărătorilor imobiliarelor noi, am clarificat că investitorii în primul rând acordă atenția asupra costului și locației imobilului.

Cu locația sunt două probleme principale, oamenii sau știu sigur unde doresc să locuiască (de exemplu, copii frecventează această școală, părinții trăiesc în apropiere și doresc numai în acest sector) sau nu știu deloc unde vreau să trăiască, și vreau să înțeleagă în ce loc este mai bine.

Noi propunem posibilitatea de căutare și selectarea Ansamblurilor Rezidențiale pe hartă. Aici veți putea ușor să remarcați, ce și unde se construiește, ce fel de densitate a construcțiilor este, ce se află în vecinătate, ce fel de școli, grădinițe și parcuri sunt, cum stă cu legătura de transport, ș.a.

Cum rămâne cu riscurile, doar aceasta este o investiție?

Piața imobiliarelor noi este o investiție, 50% din apartamentele noi cumpărate revine la stadiul fundației sau când casa este în stadiu de construcție. Anume din cauza riscului de a rămâne fără nimic, în jumătate din cazuri oamenii preferă o locuință de pe piața secundară unui apartament într-o clădire nouă.

Noi nu putem oferi garanții că casa va fi construită, dar garantăm la maxim cele mai obiective informații și date pe site-ul nostru. Pentru realizarea acestui lucru, avem un departament întreg de content-manageri și jurnaliști-analitici.

Dar totuși, pentru, ca utilizatorul să poată evalua mai bine "riscurile investiționale" - am adăugat în catalog nu numai proiecte "active”, dar și cele finalizate. Pe fiecare pagină a Dezvoltatorului există posibilitatea de a face cunoștință cu informații despre Compania, de cât timp există compania, câte proiecta are acum în stadiu de construcție și câte deja sunt finalizate.

Pe pagina Flatfy se caută foarte ușor și se găsește foarte repede. Doar cu o singură mișcare a mausului deschideți anunțurile de care sunteți interesat și Flatfy - la rândul său, vă oferă acces direct la autorul, stăpânul sau Dezvoltatorul acestei oferte. De asemenea pe acest site este foarte comod nu numai de căutat dar și de comparat și păstrat informațiile despre locuințele alese, adăugându-le în favorite.

Oare este convenabil așa?

Imobiliarele New.Flatfy.ro funcționează perfect la toate dispozitivele: la computator, pe tabletă, pe telefon mobil. Puteți să vă așezați acasă împreună cu soția / soțul, să pregătiți un ceai / să turnați câte un pahar de vin și împreună să vă alegeți locuința de vis folosind ecranul mare al computatorului. După aceasta, adăugați Ansamblurile Rezidențiale care v-au căzut pe plac - în „favorite” și pe viitor veți primi actualizări despre aceste proiecte pe telefonul mobil, inclusiv știri de la dezvoltatorii lor.

De asemenea, am lansat prima aplicație mobilă cu imobiliare noi din România - pentru utilizatorii de smartfonuri și tablete pe Android. Mai amănunțit despre aplicație, citiți pe Google Play Market.

b767759d56.png

Ce se așteptă în viitor?

Atunci când planificăm dezvoltarea catalogului, suntem mereu interesați de la utilizatori, de ceea ce au nevoie. De exemplu, chiar acum pe site-ul nostru avem lansat un sondaj, pe baza rezultatelor căruia vom corecta ceea ce va apărea în catalog în viitorul apropiat și la ce vom acorda mai multă atenție.

Sunteți gata să cumpărați un apartament nou sau să cumpere un apartament în București într-o clădire nou construită? Alegeți opțiunile potrivite chiar acum pe New.Flatfy.ro!

New.Flatfy.ro - o alegere confortabilă a imobiliarelor noi din România!

Vă amintim, că Flatfy.com este un serviciu online pentru alegerea apartamentelor. Sistemul de căutare Flatfy colectează toate anunțurile pentru vânzare și chirie a locuințelor și oferă posibilitatea de a alege confortabil locuințele pe un singur site, dintre toate ofertele de pe piață. Flatfy operează în 37 de țări, în 2016 proiectul a fost lansat în România și la 30 martie 2018 a fost lansat catalogul de imobile noi, iar în octombrie 2017 a fost lansat catalogul similar de clădiri noi sau catalogul de apartamente de vanzare in în Moldova, Bulgaria, Ungaria.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.