Un nou razboi e pe cale sa izbucneasca! Iulia Albu o face praf pe o cunoscuta cantareata: “Ii recomand sa-si masoare cuvintele intrucat este jenant..."

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 03:33

Iulia Albu ii raspunde unei cunoscute cantarete, care dupa ce in urma cu cateva luni, o ridica in slavi pe la diverse emisiuni, acum s-a trezit sa o critice.

Cantareata marturisea cat de mult apreciaza ceea ce face fashion editorul, o complimenta si chiar a dorit-o sa-i fie designer la concursul Eurovision.

Dupa ce si-a declarat admiratia fata de Iulia Albu, Silvia Dumitrescu a contactat-o si a rugat-o sa o imbrace la concursul Eurovision. Din pacate, timpul era prea scurt ca vedeta Kanal D sa aiba timp sa-i gandeasca si sa-i faca o tinuta,  motiv pentru care a refuzat-o elegant prezentandu-i si motivele.

La vremea respectiva, Silvia parea ca a inteles-o si a continuat sa o stimeze si sa faca declaratia precum: “La Eurovision, anul viitor, vreau sa ma imbrace Iulia Albu”.

Ei bine, acum, cantareata s-a schimbat la 180 de grade si marturiseste ca nu o mai intereseaza Iulia Albu, ca nu a vazut nicio rochie creata de ea, ca nu stie ce face si ca oricum ea are stilul ei unicat.


"Nu am niciun motiv sa-mi cer scuze pentru alegerile profesionale pe care le fac sau proiectele pe care decid sau nu sa le accept. Ii recomand doamnei Silvia Dumitrescu sa-si masoare cuvintele intrucat este jenant ca o persoana de varsta si reputatia dumneaei sa faca asemenea flip-flop-uri de imagine la recomandarea unor emisiuni de tabloid. Nu am legat nicio relatie cu dumneaei nemaiavand absolut niciun contact cu ea dupa Eurovision, iar afirmatiile ei cum ca  eu as fi initiat vreo discutie cu ea privind o colaborare se demonteaza atat prin ele insele, cat si prin
interviurile pe care le acorda la vremea respectiva in care-si declara admiratia profunda pentru munca mea. Daca isi doreste o colaborare cu cineva o poate face si altfel decat milogindu-se prin presa”
, a declarat Iulia Albu pentru WOWbiz.ro.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.