Un nou remake după “Waxwork”

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 25 feb 2017, 18:54

Producătorii noului remake nu se înţeleg asupra termenilor legali

Veteranul regizor de filme horror, Anthony Hickox, a dezvăluit într-un interviu că celebrul său horror din 1988, “Waxwork” va avea un remake.

Cel care deţine drepturile de autor pentru acest film abia aşteaptă să se apuce de treabă, dar nu se înţelege cu unul dintre producătorii originalului.”Sunt sigur că vor ajunge la o înţelegere. Dacă o să se întâmple asta, atunci mumia trebuie să se mişte ceva mai repede decât în filmul meu.”



În “Waxwork”, regizat de Anthony Hickox, un individ misterios organizează o expoziţie de ceară cu cei mai periculoşi oameni din lume. Un grup de tineri participă la un spectacol dat de el la miezul nopţii şi în timp ce admiră exponatele, cei 18 criminali de ceară capătă viaţă, omorându-i rând pe rând.

 

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Veste bună pentru femeile din țara noastră! Indemnizația pentru creșterea copilului ar putea crește considerabil

 

Taguri:

Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.