Un nou scandal de proporții în casa iubirii! Urmărește o ediție incendiară "Puterea dragostei" Duminică, 31 octombrie, de la ora 16:00 și de la 19:00, la Kanal D

Autor: Marina Ionescu
Actualizat: 30 oct 2021, 20:00

Duminică, 31 octombrie, are loc o nouă ediție incendiară Puterea dragostei la Kanal D.

Duminică, 31 octombrie, fanii emisiunii Puterea dragostei vor avea parte de o nouă ediție incendiară, în care conflictele vor pluti în aer. Urmărește emisiunea Puterea Dragostei și  Live Video Online pe kanald.ro.

Puterea dragostei, duminică, 31 octombrie

O nouă săptămână este pe cale să se încheie la Puterea Dragostei, însă neînțelegerile dintre concurenți nu se termină.

Gala de mâine, 31 octombrie, va fi plină de picanterii, presărată cu multe momente tensionate, din cauză că scandalurile dintre concurenți evoluează.

Chiar dacă abia a început sezonul șapte, edițiile devin din ce în ce mai incendiare, deoarece concurenții scot la iveală detalii șocante despre ei. 

Astfel, în ediția de mâine tensiunea va pluti în casa iubirii, pentru că vor fi foarte multe certuri și discuții aprinse între concurenți.

Citeste si:  Andra Volos, hărțuită de un individ necunoscut. Fosta concurentă de la Puterea dragostei trece prin momente cumplite

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ca de fiecare dată, în centrul atenției va fi unul dintre cei ma controvesați concurenți din sezonul 4, Radu.

Totodată, ceilalți concurenți vor avea și ei multe comentarii de făcut și așa cum se întâmplă de fiecare dată, vor stârni cele mai mari controverse în ediția de maine a emisiunii. Vor izbucni noi conflicte între ei, iar aceștia nu vor rata ocazia să spună tot ce au pe suflet.

Emisiunea Puterea Dragostei face parte din  programul TV   al postului Kanal D și este urmărită zilnic de sute de mii de telespectatori.

Dacă nu vrei să ratezi nicio ediție a emisiunii, acum o poți urmări și online.

Nu rata o nouă emisiune incendiară Puterea dragostei maine! Show-ul de la Kanal D prezentat de Cristina Mihaela Dorobanțu le va aduce fanilor mai multe surprize în această editie și rămâne de văzut cum și dacă se vor rezolva conflictele dintre participanți.

Cum se vor termina conflictele dintre concurenți, dar și ce acuzații vor mai face, poți afla în ediția de duminică a emisiunii Puterea Dragostei, difuzată la Kanal D de la 16:00 și 19:00.

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.