Un nou SCANDAL Hollywood. Julia Roberts acuzata ca si-ar fi impins sora la sinucidere

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 12 oct 2020, 19:25

Actrita si familia ei trec prin momente dificile. Sora ei mai mica, Nancy Motes, a fost gasita moarta in urma unei supradoze.

Ancheta a aratat ca tanara, in varsta de 37 de s-a sinucis, luand o supradoza de droguri. Ea a fost gasita in fara suflare in baie. Nancy a lasat un bilet de adio in care isi marturiseste dragostea fata de logodnicul ei, dar si disperarea ca familia ei, in special mama, nu mai vrea sa stie de ea.

Nancy Motes avea probele cu drogurile, iar in urma cu sase luni, familia a intrerupt orice legatura cu ea, in semn de protest.

In biletul de adio, sora mai mica a Juliei Roberts o acuza pe actrita ca a uitat-o, ca nu i-a dat un semn de viata nici macar de sarbatorile de iarna si ca nu o ajuta desi este milionara.

In bilet scria cat de mult isi iubeste logodnicul si cat de fericita o face acesta, dar in acelasi timp spunea ca este mahnita de durere ca familia ei nu mai vrea sa stie de ea.
Acest lucru a dus-o in pragul depresiei, scria ca nu mai poate indura asta
”, au marturisit apropiatii lui Nancy.

John Dilbeck, logodnicul lui Nancy, sora Juliei Roberts nu a dat presei nicio declaratie. Barbatul este distrus de durere din cauza gestului extrem la care a recurs iubita lui. Nancy si John planuiau sa se casatoreasca in vara anului acesta.

Julia Roberts alaturi de mama si sora ei mai mica, Nancy Motes

Nancy Motes

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta