Un nou scandal intre Cristian Comanici si George! Uite ce a putut sa spuna despre Bianca Comanici: "Sa lasam familia in pace"

Autor: Andrei Ionescu
Actualizat: 22 aug 2020, 18:21
George a invocat-o pe Bianca Comanici in scandalul cu fratele ei

George si Cristian Comanici, aflati deja in conflict, s-au contrat din nou violent in emisiunea de astazi Puterea dragostei.

Cristian Comanici a spus ca l-a deranjat ca Mona, atunci cand a intrat in competitie, nu a spus ca este dansatoare.

George, iubitul ei, a reactionat imediat. "Sora ta, cand a intrat in emisiune, a spus ca a facut videochat?", l-a intrebat George pe Cristian Comanici.

Intrebarea l-a deranjat foarte tare pe Cristian Comanici, care a reactionat prompt.

"Sa lasam familia in pace! Mona nu e familia ta, sunteti de o luna impreuna", a replicat fratele Biancai. "Eu n-am spus ca sora-mea a avut dreptate", a zis ulterior Cristian Comanici.

"Suntem din a doua zi impreuna", a mai zis George, punctand legatura puternica pe care o are cu Mona.

Cristian Comanici a insistat ca nu i s-a parut corect ca Mona sa ascunda acest lucru, in conditiile in care atunci intra in casa si mai multi baieti ar fi putut sa fie atrasi de ea.

"Asta m-a deranjat atunci, acum nu mai am nicio problema", a zis Cristian Comanici.

Un nou scandal intre Cristian Comanici si George!

Baietii i-au zis lui Cristian Comanici ca nici ei nu vad ceva in neregula cu faptul ca Mona e dansatoare, iar el a fost de acord cu acest lucru, insa a punctat: "Daca ea a ascuns, inseamna ca i-a fost rusine".

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Baietii au spus ca fratele Biancai Comanici nu gaseste o cale sa comunice cu George.

Nu e primul conflict intre ei doi, acestia fiind rivali si contrazicandu-se de cand a inceput sezonul al 3-lea de la Puterea dragostei.

"Esti urat!", l-a jignit George pe Cristian Comanici in precedentul conflict dintre ei doi, fratele Biancai replicand si el.

"Ai venit in emisiune ca nu mai puteai juca fotbal", a replicat Cristian Comanici.

Ulterior, pe retelele de socializare, Cristian Comanici recunoste ca s-a simtit jignit de George. ''Salutare.

Am vazut pe cateva pagini ca l-ati jignit pe George. Pot sa spun ca si eu in editia a doua m-am simtit putin jignit de ce a zis George, dar a venit la mine si si-a cerut scuze si ne-am impacat'', a scris Cristian pe o retea de socializare.  

 


Gagea pare să se răcească tot mai mult de Alexandra, ceea ce o face pe tânără să izbucnească în lacrimi, întrucât ea încă mai are sentimente puternice pentru iubitul ei.