Un nou SCANDAL la BAC! Mai multi candidati sustin ca au intarziat din cauza ca nu au fost lasati sa intre in salile de examen

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 26 feb 2017, 14:53

Nicio sesiune de Bacalaureat fara scandal!

Sa nu credeti sunt imagini suprinse la vreo intreventie a Politiei! Nici pe departe! Imaginile au fost filmate in aceasta dimineata chiar in curtea unui liceu din capitala. Elevii pe care ii vedeti erau programati sa sutina proba la matematica, in cadrul sesiunii de toamna a bacalaureatului. Au venit la liceul Stefan Odobleja din capitala dar aici, supriza!

De ce in loc sa fie examinati, au fost tinuti ore in sir in fata portilor ferecate.
Peste 15 elevi sustin ca au fost plimbati de la un liceu la altul, si ca in final au intarziat la examinare. Paznicii liceului au anuntat numaidecat comisia si Politia iar de aici a inceput scandalul.

Dupa mai bine de doua ore de asteptare, cativa reprezentanti ai institutiei scolare i-au anuntat pe cei care au ramas in asteptarea unei decizii ca mai au o sansa. In jurului orelor 13.00,
dupa 5 ore de suspans elevii au reusit sa intre in liceu, de data aceasta pe poarta. Nu inainte, insa, ca reprezentantii liceului sa atraga atentia presei.

Ramane de vazut daca efortul fetelor a fost in zadar sau nu. In timp ce unii incercau sa intre cu forta in salile de examen, altii nici macar nu s-au prezentat. Si-au trimis inlocuitori. Asa cum s-a intimplat in Pitesti unde comisia a descoperit ca un elev si-a trimis prietenul, inginer cu studii, sa sustina examenul in locul sau.
La sesiunea din toamna a Bacalaureatului s-au inscris la probele obligatorii peste 55.000 de absolventi.




 

Taguri: