Un nou sezon “Asta-i România!” începe duminică, la 14:30, la Kanal D

Autor: Diana Tilă

Emisiunea de reportaje prezentată de Mihai Ghiţă, lansată în 2010 si care ajunge duminica aceasta la sezonul 28, rămâne una dintre cele mai plăcute experienţe din faţa micului ecran

Un nou sezon al emisiunii “Asta-i România!” își întâmpină telespectatorii duminica aceasta, de la ora 14:30, la Kanal D, cu noi reportaje cu impact național, cu poveşti inspiraţionale, tradiţii, întâmplări neobişnuite şi istorii inedite ale comunităţilor şi oamenilor care sfinţesc locul.

Citește și: Christian Sabbagh, despre cea mai dureroasă perioada din viața sa: „Scria că mama e pe moarte” Cum a aflat jurnalistul că urmează să o piardă pe cea care i-a dat viață

Un nou sezon “Asta-i România!” începe duminică, la 14:30, la Kanal D

Oferind privitorului adevărate călătorii în România profundă, emisiunea prezentată de Mihai Ghiţă, la Kanal D, lansată în 2010 si care ajunge duminica aceasta la sezonul 28, rămâne una dintre cele mai plăcute experienţe din faţa micului ecran.

Duminica aceasta, în prima ediție a noului sezon “Asta-i România!”, ajungem, prin intermediul emisiunii, în Țara Oașului, acolo unde tradițiile ocupă un loc de cinste pentru localnici iar unele dintre acestea, precum portul oșenesc sau sărbătoarea nunții sunt printre cele mai spectaculoase din România.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Dinu Maxer vorbește despre infidelitățile din relația cu Nicoleta Luciu: „Mi-a fost greu să fiu fidel. N-am reușit. Sunt persoane publice infidelitățile mele.”

Nunțile din Țara Oașului au devenit renumite în întreaga lume, acestea reprezentând un fascinant spectacol, plin de tradiții și culoare, în care mireasa este întotdeauna elementul central.

În spatele fiecarei mirese gătite tradițional se află o singură femeie, “impletitoarea de mirese”, așa cum este denumită în zonă, iar prin mâna acesteia trec toate fetele din Țara Oașului care urmează să se așeze la casa lor.

Tot duminică, la “Asta-i România!”, ajungem în Galicea, o comună din Vâlcea, considerată a fi una dintre așa numitele “zone albastre”, niște regiuni absolut fascinante, în care oamenii reușesc să fie sănătoși și activi până la vârste de peste 100 de ani.

Aceste sate uitate de lume au ajuns în atenția specialiștilor care au în vedere elaborarea unei hărții a longevității.

Nu pierdeți, de duminica aceasta, de la ora 14:30, un nou sezon “Asta-i România!”, emisiunea de reportaje prezentată de Mihai Ghiță, la Kanal D!

 


Recent, Bianca Drăgușanu a explodat pe rețelele sociale, pentru că a primit amendă pentru o încălcare legată de parcarea bolidului său de lux.