Un nou sezon „Invitatul de 12”, cu Cosmin Cernat, începând din 21 iulie, pe Kanal D2 și Radio Impuls

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 19 iul 2024, 15:11

„Invitatul de 12” este un talk show relaxat, ce aduce în prim-plan poveștile de viață și carieră ale unor invitați speciali.

Începând de duminică, 21 iulie, telespectatorii Kanal D2 și ascultătorii Radio Impuls vor putea urmări un nou sezon al emisiunii „Invitatul de 12”, prezentată de Cosmin Cernat. Ca si pana acum, emisiunea va fi difuzată simultan pe radio si TV, în fiecare duminică, de la ora 12:00.

Un nou sezon „Invitatul de 12”, cu Cosmin Cernat, începând din 21 iulie, pe Kanal D2 și Radio Impuls

„Invitatul de 12” este un talk show relaxat, ce aduce în prim-plan poveștile de viață și carieră ale unor invitați speciali. Emisiunea poartă amprenta inconfundabilă a realizatorului și prezentatorului Cosmin Cernat, cunoscut pentru abilitatea sa de a crea un dialog captivant și autentic.

Printre primii invitați care vor avea ocazia să stea față în față cu Cosmin Cernat în acest nou sezon se numără Simona Pătruleasa, prezentatoarea Știrilor Kanal D de la ora 9:00, și Radu Andrei Tudor, prezentatorul emisiunii NEWSTIME de la Kanal D2.

Aceștia, alături de alți artiști apreciați, vedete TV, influenceri și personalități de interes, vor răspunde invitației la dialog și se vor dezvălui așa cum nu au mai făcut-o până acum, oferind publicului perspective inedite asupra vietii lor.

Citește și: Vedetele Kanal D s-au strâns la premiera reality-ului “Insula de 1 milion”. Care au fost reacțiile acestora

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Monica Pop a făcut destăinuiri despre cum o joacă era să se sfârșească tragic în copilăria ei. “Dragul mamei, am crezut că mor.”

Îmi doresc ca fiecare ediție a emisiunii să fie o întâlnire plină de emoție și autenticitate, în care invitații să se simtă liberi să împărtășească cele mai frumoase și sincere momente din parcursul lor. Abia aștept să pornesc în această nouă călătorie alături de telespectatori și ascultători ”, a declarat Cosmin Cernat.

Citește și: Cosmin Cernat, surprins in ipostaze tandre in Republica Dominicana, unde se filmeaza Exatlon! Cine este fumoasa Madalina

Nu ratați întâlnirea cu „Invitatul de 12”, în fiecare duminică, de la ora 12:00, pe Kanal D2 și Radio Impuls. Emisiunea promite să aducă în casele voastre conversații autentice și memorabile, sub îndrumarea unui intervievator de excepție, Cosmin Cernat.

 

 


Duminică, pe 1 septembrie, la emisiunea „Asta-i România” a fost prezentat cazul a patru copii din satul Cornățelu din județul Dâmbovița, părăsiți de mamă, care au fost ajutați de oameni să-și construiască o nouă casă.