Un nou sezon “Ochii din umbra” incepe duminica la Kanal D!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 02:53

Din 10 februarie, de la 20.30, Ernest revine in atentia telespectatorilor Kanal D cu noi povesti de viata incredibile, in care protagonisti sunt oameni obisnuiti, iar ingredientele nelipsite, minciuna si infidelitatea. In cel de-al saselea sezon “Ochii din umbra” Ernest isi continua investigatiile, ajutat de un detectiv particular, cautarile lor aducand in fata telespectatorilor conflicte conjugale, urmariri spectaculoase si emotii devastatoare.

 “Va promitem o noua serie cu povesti impresionante, cu oameni care, orbiti de iubiri patimase dezvoltate in afara cuplului conjugal, sunt in stare sa depaseasca orice limita. Impreuna cu echipa de la, le vom dejuca planurile de amantlac celor care au uitat de indatoririle si respectul fata de familie si casnicie ”, a declarat Ernest.

Sezonul sase al reality show-ului “Ochii din umbra” debuteaza cu povestea Mariei, mama a doi copii, casatorita de 11 ani cu Andrei.
Situatia dintre cei doi soti a ajuns intr-un punct critic, dar Maria face eforturi sa isi salveze casnicia de dragul celor doi copii ai sai. Situatia cuplului devine si mai dificila dupa ce Andrei devine victima unui accident rutier. Cu ajutorul echipei “Ochii din umbra”, femeia va demonstra cum prin dragoste si intelegere poti transforma imposibilul in posibil.

Nu ratati incepand din 10 februarie, de la ora 20.30,
un nou sezon al emisiunii “Ochii din umbra”, prezentata de Ernest, la Kanal D.