Un nou "Sfant" al Romaniei? Zeci de credinciosi merg pe urmele parintelui Iustinian Chira! Iata marturiile cutremuratoare ale oamenilor care l-au cunoscut

Autor: D.I. Editor: Daniela Iliuta
Actualizat: 27 mar 2017, 22:44

Sperand in ajutorul divin, multimea il cauta ca pe o icoana.

Desi s-a stins in urma cu o luna, oamenii ii cauta mormantul si se roaga la el ca la o icoana facatoare de minuni, de la manastirea Rohia Maramuresului, unde parintele a slujit vreme de peste 30 de ani si a locuit intr-o chilie simpla.

"Sunt la capatul drumului, fratilor! Voi sta la poarta raiului si va voi astepta acolo, ma voi ruga lui Dumnezeu pentru mantuirea voastra!",

sunt vorbele de duh care rasuna ca un clopot in sufletele celor care l-au cunoscut pe cel despre care se crede ca ar fi noul sfant al Romaniei.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cu lacrimi in ochi, credinciosii se roaga la capataiul parintelui Iustinian, cel pe care il considera noul

sfant al tarii. Multi l-au cautat in timpul vietii, dar si mai multi il cauta acum, dupa ce s-a stins si multe ar fi minunile pe care slujitorul Domnului le-ar fi facut, spun apropiatii. Iata cateva marturii cutremuratoare ale unor credinciosi: