Un nou tip de dieta face ravagii in randul vedetelor de la Hollywood

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 18 oct 2020, 11:40

Promite rezultate uimitoare!

Un nou tip de dieta face ravagii in randul celebritatilor de peste Ocean. Dieta cu ciuperci! Promite sa t escape de burta si de excesul de grasime de pe coapse, brate, fund, fara, insa, a ti se lasa sanii sau pielea. Regimul este cat se poate de usor de tinut! Timp de 14 zile trebuie sa inlocuiesti in fiecare zi o masa consistent, iti alegi micul dejun, praz sau cina, cu o portie de ciuperci gatite, de preferat, cat mai usor si fara alte adaosuri.

Expertii sustin ca a introduce mai multe legume in dieta ajuta organismul sa scape de grasimile nedorite, dar adauga ca nu exista dovezi ca un anumit tip de legume, in cazul acesta ciupercile, ar aduce rezultate miraculoase cand vine vorba de slabit. Eficacitatea acestui tip de dieta este exagerata, au concluzionat nutritionistii. Vedete precum Katy Perry si Kelly Osbourne au recunoscut ca folosesc acest regim alimentar.

Nu exista nicio dovada ca poti slabi doar in anumite locuri inlocuind una dintre mese cu un anumit tip de legume.

Daca mancam mai multe ciuperci, e posibil sa nu mai simtim nevoia sa mancam alimente bogate in calorii in timpul zilei deoarece au un continut bogat in substante nutritive
”, a declarat Katherine Tallmadge, nutritionist si specialist in diete.

Sursa foto: shutterstock.com

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

 

 

Taguri:

Bianca Mândru și-a îngrijorat fanii după le-a dezvăluit că niște bărbați au intrat în casa ei, când ea era plecată. Ce s-a întâmplat, de fapt?