Un nou TREND in randul vedetelor cu staif: poarta aceeasi tinuta in cadrul mai multor evenimente mondene!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:50

Se tot vorbeste in lumea celebritatilor despre o lege nescrisa. Se pare ca starurile n-ar trebui sa poarte acelasi obiect vestimentar de mai multe ori!

Asta-i semn de saracie si de proasta inspiratie. Cu toate acestea, multor dive li s-a pus pata pe anumite lucruri! Sarah Jessica Parker are pantofi cu duiumul si in fiecare zi ar putea sa poarte o alta pereche, dar iata ca a facut o obsesie pentru aceste sandale Nicholas Kirkwood si le-a purtat in public nu o data, nu de doua ori, ci de trei ori.

Victoria Beckham adora, in schimb, gentile Hermes Birkin.

Din colectia ei de peste 100 de genti foaarte scumpe, una alba este favorita ei. A purtat-o in repetate randuri si a asortat-o la tot felul de tinute. Din aceasta categorie face parte si Nicole Richie, care are o adevarata obsesie pentru o geanta Chanel rosie. Nu renunta la ea nici in ruptul capului.

Actritei Eva Longoria sigur ii place ca acesti pantaloni scurti de piele ii pun in valoare picioarele, caci altfel nu ne explicam de ce a ales sa-i imbrace in doua ocazii diferite.
Si Kate Middleton este cunoscuta pentru faptul ca isi recicleaza frecvent garderoba. Aceasta rochie roz a imbracat-o la doua evenimente diferite, la o distanta de doar cateva saptamani, apoi a facut o pasiune pentru o rochie verde si a tot purtat un trench beije, pe care l-a accesorizat cu palarii diferite. Si exemple ar mai fi!

##VIDEO128354##

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.