"Un om care își pierde vremea!" Virginia, prima reacție după ce s-a despărțit de Robi. Ce i-a rugat concurenta de la Casa iubirii pe fani

Autor: Diana Tilă
Actualizat: 03 apr 2024, 11:38

Virginia în Casa iubirii

Sursa: Instagram Virginia Tistea

Virginia a transmis un mesaj neașteptat pe Instagram, după ce a decis să pună punct relației cu Robi. Iată ce le-a transmis bruneta fanilor.

Virginia, una dintre cele mai apreciate concurente din Casa iubirii, a intrat în competiție pentru a găsi un partener stabil emoțional, alături de care să trăiască o experiență cu totul unică. Tânăra de 24 de ani era convinsă că Robi este bărbatul perfect, dar atitudinea acestuia a dezamăgit-o profund pe parcursul emisiunii. Astfel, bruneta a luat o decizie radicală în privința relației lor.

Citește și: „Ce face el e problema lui”. Robi a rănit-o profund pe Virginia! Comparația dintre ea și Roberta a făcut-o să plângă de durere

Primele declarații ale Virginiei, după despărțirea de Robi

În ultimele zile, Virginia și Robi au avut parte de mai multe neînțelegeri, iar aceste lucruri s-ar fi întâmplat din cauza concurentului, care a întrecut anumite limite, pe care bruneta nu poate să le accepte. 

De-a lungul relației lor, Robi a avut mai multe glume cu Julia, dar și cu alte concurente din Casa iubirii. Astfel, Virginia a fost de multe ori atenționată de fanii ei și de concurenții din competiție, legat de atitudinea și gesturile partenerului ei din emisiune, care nu erau demne de un bărbat care se află într-o relație.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

Cu toate acestea, Virginia nu a vrut să țină cont de părerile celor din jur. Tânăra a încercat să-l înțeleagă pe Robi, să-i înțeleagă glumele și atitudinea, dar totul a luat sfârșit în momentul în care masculul a comparat-o cu o Roberta.

Robi a declarat în casa băieților că Roberta arată mai bine decât Virginia, iar acest lucru a deranjat-o teribil pe brunetă. Astfel, tânăra i-a spus că are drum liber către o altă cunoaștere.

Virginia bate în retragere, aceasta simte că a pășit pe drumul care nu-i aduce fericirea, dar cu toate acestea îi lasă o portiță deschisă lui Robi. 

În urmă cu puțin timp, Virginia a transmis un mesaj pe Instagram, unde a precizat că nu poate fi criticată pentru că s-a îndrăgostit și i-a acceptat toate gesturile lui Robi, pentru că aceste lucruri fac o relație mai frumoasă.

Citește și: Cum arată mama Virginiei de la Casa Iubirii. Concurenta a publicat o imagine emoționantă cu cea care i-a dat viață

''Bună, dragilor! De-a lungul timpului am tot văzut părerile voastre și majoritatea mi-ați spus că sunt "oarbă" față de niște lucruri sau că le accept din anumite interese. Nu o sa-mi explic sentimente, pentru că numai un om care nu s-a îndrăgostit niciodată poate avea astfel de păreri. Nu poți critica un om doar pentru că îi este drag de cineva. Care ar mai fi frumusețea unei relații, dacă nu acceptarea, înțelegerea, sprijinul?! Eu știu că în iubire oferi fără să aștepți să primești ceva la schimb... iar cine nu își asumă niște riscuri într-o relație este un om care își pierde vremea, pentru că nu sunt pierdute decât acele bătălii pe care nu le începi niciodată... astfel nu poți avea regrete. Mă bucur pentru cei care au reușit să își găsească marea iubire din prima pentru că se întâmplă extrem de rar, dar asta nu înseamnă că noi, restul, nu avem dreptul de a încerca să fim fericiți, așa cum știm noi, greșind, învățând. V-aș ruga pe cei care mă susțineți să nu vorbiți de rău pe nimeni, pentru că un cuplu e format din două persoane și sunt sigură că fiecare dintre noi a primit ''lecția''.'', a declarat Virginia pe pagina ei de Instagram.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.