Un om și-a pierdut viața în noaptea dintre ani, în timp ce alți doi au ajuns la spital, după ce au fost implicați într-un accident rutier, în Iași

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 02 ian 2023, 09:41

Un om și-a pierdut viața în noaptea dintre ani, în timp ce alți doi au ajuns la spital, după ce au fost implicați într-un accident rutier, în Iași

Sursa: PixaBay

Trei persoane au fost lovite de o mașină, în Iași. Un om a murit, iar un adolescent în vârstă de 14 ani a ajuns în stare gravă la spital, fiind inconștient.

Trei persoane au fost lovite în plin de o altă mașină, în Iași, chiar în noaptea dintre ani. Cele mai multe victime au răni serioase și au avut nevoie de îngrijiri din partea medicilor.

Trei persoane au fost lovite de o mașină, în Iași, în urma unui accident rutier

Doi adulți și un copil în vârstă de 14 ani se aflau într-o mașină care a fost lovită în plin de către un alt autoturism, în Iași, în noaptea de Revelion.

Accidentul a avut loc în localitatea Cotnari și, conform ISU Iași, o victimă a fost găsită în stare de inconștiență, iar celelalte două persoane au ajuns în stare gravă la spital, prezentând leziuni serioase.

„În urma evenimentului rutier au rezultat trei victime, pietoni loviţi de un autoturism. Două sunt conştiente, cu fracturi şi una este inconştientă. La locul intervenţiei s-au deplasat o autospecială de intervenţie, un echipaj de prim ajutor calificat şi două ambulanţe tip B şi C de la SAJ Iaşi”, a precizat Georgică Onofreiasa.

Citește și: Lovitură pentru Culiță Sterp, chiar la început de an! Procurorii l-au trimis în judecată în dosarul accidentului provocat în Cluj Napoca

Diana Cimpoeșu, coordonator SMURD Iași, a declarat că o persoană în vârstă de 42 de ani a suferit un traumatism cranio-cerebral sever, dar și un stop cardio-respirator. Ulterior, decesul acestuia a fost confirmat de către medicul de pe ambulanță.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

În continuare, un bărbat în vârstă de 39 de ani a fost diagnosticat cu traumatism: cranio cerebral, cranio facial și cu fractură de membre superioare, de către medicii de la Spitalul Sfântul Spiridon din Iași.

Un băiat de 14 ani este internat la UPU, la Spitalul pentru Copii, având traumatism cranio cerebral și fractură de gambă.

Un motociclist a fost găsit fără viață, în Căpreni

Un motociclist în vârstă de 33 de ani a murit în urma unui accident produs în Căpreni, județul Gorj, chiar în prima zi a noului an. Motociclistul a intrat într-un autoturism, ieri, 1 ianuarie, în jurul orei 14:00.

Un echipaj SMURD din cadrul Gărzii de Intervenție Hurezani și un echipaj din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță Gorj s-au deplasat la fața locului și au constatat faptul că motociclistul încă era în stare conștientă, dar, din cauza rănilor suferite, a decedat.

Citește și: Lift prăbușit la Spitalul Județean din Brăila. Câte persoane se aflau înăuntru și care este starea victimelor

Șoferul autovehiculului, în vârstă de 26 de ani, a avut nevoie de îngrijiri medicale, după ce a suferit un atac de panică, dar și câteva leziuni minore. În cazul lui, s-a decis transportarea la spitalul din Târgu-Cărbunești și, testat cu aparatul etilotest, a rezultat că nu consumase băuturi alcoolice.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.