Un oras din Romania se afla sub alerta de cod rosu, de gunoaie! De la o zi la alta, muntii de mizerie cresc odata cu nepasarea autoritatilor! Iata cum arata astazi orasul Orsova, care candva era numit orasul florilor!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 16 iul 2017, 13:11

Indolenta autoritatilor a dus la ingroparea orasului Orsova sub mormane imense de gunoie. Iata imagini revoltatoare!

Oamenii umbla cu mastile pe nas si isi tin copiii inchisi in casa. Au ajuns sa dea foc gunoaielor in mijlocul strazii si sa doarma cu otrava de sobolani sub perna.


Pe vremuri i se spunea orasul de sub apa, astazi, orasul Orsova se stinge cu fiecare om care pleaca si zace in indiferenta. Orasul adaposteste in jur de 6000 de oameni abandonati intr-un imperiul al gunoaielor.
Localnicii sunt din ce in ce mai ingrijorati de situatia precara in care se afla orasul lor, deoarece acestia se tem ca vor fi afectati copiii lor de diverse boli cauzate gunoaiele care vor intra in putrefactie odata cu incalzirea vremii si vor deveni adevarate focare de infectie.

"Se pare ca nu mai traim intr-o tara, parca am fi izolati de tot, nu avem apa calda, nu avem caldura, noi dupa revolutie suntem terminati ca oras! Orasul florilor se numea candva, orasul rozelor, acum am ajuns orasul gunoaielor!", a

spus o localnica disperata.


 




 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.