Un oras intreg este IN DOLIU la Curtea de Arges! Familiile celor 4 romani decedati in Muntenegru nu mai au lacrimi sa isi planga mortii VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 23 feb 2017, 18:26

Curtea de Arges e in doliu. In centrul orasului s-a facut slujba pentru sufletele celor patru romani care si-au pierdut viata in Muntenegru.

Printre ei omul de afaceri Nicolae Dervis. Om de vaza in Curtea de Arges, care a murit incercand sa salveze un copil. Micutul a scapat, dar el s-a stins.

 

Sotia, declarata moarta initial, a supravietuit insa. Este acum internata in spital si isi asteapta sotul langa ea! Apropiatii omul de afaceri sunt socati. Se gandesc daca nu cumva destinul l-a impins pe Nicolae Dervis spre moarte.

 

Maine omul de afaceri va fi inmormantat, cel mai probabil fara ca sotia sa fie de fata.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

 

Si o familie din Cluj trece prin aceeasi drama.

Fata a supravietuit teribilului accident, dar mama ei nu. Se pare ca in momentul accidentului, femeia si-a aparat copila cu propriul ei trup cand o stanca s-a prabusit peste ele. Fratele femeii este si acum in stare de soc.

 

Maine va fi o zi neagra pentru cei care si-au pierdut parinti, frati, surori si prieteni in accidentul din Muntenegru. Vor trebui sa ii conduca pe ultimul drum pe cei dragi.