Un pariu făcut la beție s-a încheiat cu moartea unui tânăr. Un băiat de 24 de ani a fost abandonat într-un șanț, aproape dezbrăcat. Cum a reacționat mama acestuia

Author: Lavinia Medrea

Un pariu făcut la beție s-a încheiat cu moartea unui tânăr. Un băiat de 24 de ani a fost abandonat într-un șanț, aproape dezbrăcat. Cum a reacționat mama acestuia

Sursa: PixaBay

Un pariu prostesc făcut la beție l-a costat viața pe un tânăr din județul Vaslui. Trei tineri au încercat să demonstreze care dintre ei poate să bea mai mult. Unul dintre ei, în vârstă de 24 de ani, a fost găsit mort într-un șanț. aproape dezbrăcat. Ceilalți doi tineri sunt cercetați pentru omor din culpă.

Pariul a fost propus de un tânăr care lucrează în străinătate şi a vrut să organizeze o petrecere de despărţire cu prietenii lui. Cel care a descoperit corpul fără viață al tânărului de 24 de ani a fost chiar şeful de post din comuna Duda Epureni, care a chemat salvarea şi a anunţat familia.

Cum a reacționat mama tânărului de 24 de ani găsit mort în șanț

„Între două jumate, trei fără un sfert, a venit Poliţia şi mi-a bătut la uşă. Deci am sărit imediat, suspans, şi zic -ce se întâmplă?- Am ieşit afară şi zice -unde-i băiatul matale?- Zic, -ce se întâmplă? Ce se întâmplă?- Şi atunci zice -băia tul matale e mort. Că-l văzuseră în şanţ-”, a declarat mama victimei tânărului de 24 de ani. 

Citeste si: Ce au descoperit medicii legiști pe mâna dreaptă a Adelei, polițista care s-a împușcat în cap în baia gării din Strehaia

„Echipajul a găsit victima fără semne vitale, căzut în şanţ şi cu picioarele în afara şanţului”, a precizat dr. Daniel Ungureanu, de la SAJ Vaslui.

Tânărul a fost lăsat în frig, la 200 de metri distanță de casă. A murit înghețat și aproape dezbrăcat. Vecinii cred că a fost și jefuit

Prietenii tânărului ar fi hotărât să-l scoată pe băiat afară, în frig, şi l-au abandonat pe marginea drumului.

Frigul și-a spus cuvântul, astfel că tânărul a înghețat de frig. 

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

„La 200 de metri distanţă. Dacă veneau şi-mi spuneau, mă duceam şi-l luam eu, în ce hal era acolo. Era cu burta goală, cu spatele gol, descălţat, fără geacă pe dânsul”, a povestit bunicul tânărului.

Unii vecini cred că băiatul ar fi fost şi jefuit.  „Era un băiat foarte cuminte, cuminte de tot. O fi avut la dânsul câţiva bani, telefonul. Şi-au bătut joc de el, pur şi simplu”, a spus un vecin.

Citeste si: Oana Radu, adevărul din spatele morții lui Alin, fostul ei iubit. Ce nu s-a știut niciodată despre fosta relație a artistei: "Se așteptau să mă sinucid în groapă! M-au judecat"

„Copiii nu erau răi. Asta prostie au făcut pentru că nu l-au dus, să-l fi lăsat undeva, să nu îngheţe”, a mai spus o vecină.

„Acasă au băut cât au băut, au găsit ţuică. Şi cu berea care a fost au căzut în bâlbâială. Nu s-au bătut, nu s-au certat, nu nimic absolut”, a declarat tatăl unuia dintre prietenii organizatorului petrecerii,.

S-a decis la autopsie că tânărul a murit îngheţat. Ceilalţi doi sunt cercetaţi sub control judiciar pentru omor din culpă.

 

Taguri: