Un pariu stupid L-A COSTAT VIATA! A murit dupa ce a inghitit 28 de oua crude

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 31 aug 2021, 09:10

Un barbat din Tunisia a murit dupa ce a decis sa dea curs unui pariu stupid.

Dhaou Fatnassi, in varsta de 20 de ani, a sustinut in fata unui prieten de-al lui ca poate sa manance 30 de oua crude fara oprire.

Stimulat si de o suma de bani, tanarul a reusit sa dea gata 28 de oua, insa brusc i s-a facut rau, a acuzat dureri ingrozitoare in zona stomacului si a lesinat.

A fost dus imediat la cel mai apropiat spital, insa medicii nu au mai putut face nimic pentru a-l salva.


Daca ouale gatite sunt o sursa bogata de proteine si sunt recomandate pentru o dieta echilibrata, consumate crude pot duce la otravire sau la infestare cu salmonella.

 

Taguri:

Mărturiile tulburătoare ale supraviețuitorilor masacrului care a ieșit la iveală după două luni! Sute de persoane au fost ucise în Africa de Vest: „Au ucis oameni toată ziua. Timp de trei zile am adunat cadavre”

Într-un atac extrem de violent care a zguduit Burkina Faso în luna august, până la 600 de persoane au fost ucise de militanți afiliați organizației teroriste Al-Qaeda, conform unei evaluări de securitate a guvernului francez.

Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.