Un parlamentar a fost atat de UIMIT de inteligenta delfinilor, incat s-a gandit sa faca un proiect de lege special pentru ei

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 13 oct 2020, 19:10

Din seria parlamentarii si initiativele trasnite, vi-l prezentam pe Remus Cernea! Deputatul a ajuns la concluzia ca alegatorii nu mai au nevoie de nimic si e timpul ca mamiferele acvatice sa se bucure de o lege doar a lor!

##VIDEO98698##Vrea ca delfinii sa fie declarati, atentie!, persoane non-umane! Domnul deputat, telespectator fidel al documentarelor despre viata acvatica a stat, s-a gandit si a propus: „ Inteligenta acestor specii echivaleaza cu inteligenta unor copii asadar nu putem spune despre copii ca nu sunt persoane umane ”.

Remus Cernea a reusit sa uimeasca de fiecare data. Acum, insa, are o propunere care ii va lasa cu gura cascata pe ai sai colegi din parlament! Ce daca nu avem noi prea multi delfini, nici la delfinariu nici in Marea Neagra? Parlamentarul o tine una si buna, ca mamiferele sa

aiba un statut.

Plictisit se pare de colegii mult prea tacuti din parlament, Remus Cernea si a indreptat atentia catre animale. A facut o pasiune pentru cele cu inteligenta dezvoltata. Si daca va avea succes cu delfinii, se gandeste serios si la maimute. Ce spun delfinii despre ideile deputatului, greu de aflat. Cert e ca alegatorii au ramas fara replica in fata unei astfel de idei.

De altfel nu este prima initiativa indrazneata a lui Remus Cernea! Deputatul a mai cerut colegilor sa legalize casatoriile intre persoane de acelasi sex.

De cand a castigat primul mandat de deputat a vrut sa fie altfel. De la modul cum se imbraca si pana la legile pe care le initiaza. Asa se face ca a ajuns sa fie tras de guler pana si de seful sau, Valeriu Zgonea.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta