Un pensionar si-a uimit vecinii cu TALENTUL lui! Priviti ce a putut sa faca in fata blocului!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:54

Ce poti face cand ai un munte de zapada in fata blocului si ai si un pic de talent? Raspunsul vine din Galati, unde, un pensionar de 73 de ani s-a apucat de treaba.

Vedeti ce-a reusit sa faca! „ Ideea mi-a venit de mult timp, daca suntem traitori romani. Romanii sunt uniti, mai ales, in jurul personalitatilor, mai ales a lui Eminescu", a spus acesta. Fara sa stea prea mult pe ganduri, pensionarul galatean si-a pus talentul la treaba.

Petru Darie este pasionat de pescuit si nicidecum de sculptura. Impreuna cu alti doi vecini dibaci a adunat toata zapada din fata blocului si a ridicat ditamai mormanul care masura 2 metri.

Cum nea Petrica avea de mult timp ideea sa faca intr-o zi o statuie, s-a gandit ca acesta este momentul cel mai bun:

Intai, am facut bulgari de zapada. Am bagat un brad, aici, si l-am imbracat ca sa aiba structura si, dupa aceea, am facut capul, tot pe scaun, catarat, asa. Nu mi-a iesit chipul si am zis sa-l fac din nou".

Nea Petrica nu vrea sa se opreasca aici cu sculpturile in zapada, mai ales acum, cand a vazut ca opera lui este apreciata.

Vrea sa-l faca si pe Ion Creanga.

##VIDEO130122##

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

 

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.