Un pieton a fost lovit mortal pe Pasajul Doamna Ghica din București. Bărbatul ar fi încercat să traverseze printr-un loc nepermis

Autor: Diana Bostan

Un pieton a fost lovit mortal în Capitală

Sursa: Pixabay

Un bărbat a decedat după ce a fost lovit în plin de o mașină joi, 11 iulie, pe strada Doamna Ghica din București. Victima ar fi traversat printr-un loc nepermis.

Un incident tragic a avut loc pe Strada Doamna Ghica din București, unde un bărbat și-a pierdut viața după ce a fost lovit în plin de un autoturism. Victima, care încerca să traverseze printr-un loc nepermis, nu a reușit să ajungă la timp pe cealaltă parte din cauza unei probleme la picior. Din nefericire, mașina care se deplasa cu viteză mare l-a spulberat, impactul fiind fatal.

Citește și: Explicația halucinantă a unei șoferițe după ce a lovit mortal un pieton: „Nu era nimeni”. Medicii nu au mai putut face nimic pentru bărbatul în vârstă de 63 de ani

Șoferul ar fi depășit limita legală de viteză

Potrivit Antena3CNN, martorii prezenți la fața locului susțin că șoferul circula cu mult peste limita legală de viteză.

Aceștia afirmă că, din cauza vitezei excesive, conducătorul auto nu a avut nicio șansă să evite coliziunea cu pietonul. 

Citește și: Tragedie pe DN 24 în Vrancea: O tânără de 22 de ani și-a pierdut viața și trei persoane au fost rănite, inclusiv un copil de 4 ani

Accidentul s-a produs chiar la intrarea pe Pasajul Doamna Ghica, pe sensul de mers către Strada Petricani.

Forța impactului a fost atât de mare încât bărbatul a fost aruncat câțiva metri în aer înainte de a cădea la pământ. Mașina care l-a lovit a continuat să ruleze și s-a oprit abia după aproximativ 100 de metri, evidențiind viteza cu care circula în momentul coliziunii.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Anunț important pentru pensionare! Cum se desfășoară recalcularea din oficiu a pensiilor

La scurt timp după accident, scena a devenit tensionată când rudele bărbatului decedat au ajuns la fața locului. Potrivit sursei menționate anterior, un scandal a izbucnit între acestea și polițiști, deoarece agenții au încercat să mențină zona securizată și au cerut rudelor să nu se apropie de trupul neînsuflețit. 

Polițiștii au deschis o anchetă

Polițiștii au deschis imediat o anchetă pentru a stabili circumstanțele exacte ale accidentului.

Vor fi analizate toate dovezile disponibile, inclusiv mărturiile martorilor și înregistrările de la camerele de supraveghere din zonă.

Citește și: Legislația rutieră a fost modificată și intră în vigoare din 9 iulie: Ce riscă conducătorii de biciclete și de trotinete dacă refuză testarea privind consumul de alcool sau de droguri

Autoritățile vor să determine dacă viteza excesivă a fost un factor determinant în acest tragic incident și dacă șoferul poate fi tras la răspundere pentru moartea pietonului.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.