Un politist a fost chemat sa convinga un adolescent sa nu plece de acasa. Ceea ce a urmat te va surprinde!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 08 oct 2020, 06:35

Fortele de ordine din California de Sud, au fost rugate sa intervina intr-o cearta domestica. Parintii unui adolescent in varsta de 13 ani erau suparati ca fiul lor vrea sa plece de acasa.

La fata locului a fost trimis ofiterul Gaetano Accera. Politistul a luat baiatul deoparte si a stat de vorba pentru a-i intelege motivele ce l-au facut sa ia decizia de a se razvrati impotriva parintilor. A aflat cu stupoare familia baiatului era foarte saraca. Parintii nu aveau cu ce sa-si hraneasca baiatul, iar adolescentul era suparat ca nu are mobila si nici un pat pe care sa doarma linistit.

Ofiterul a luat atunci o decizie incredibila.

I-a cumparat mai intai baiatului un pat in care sa doarma, apoi i-a adus un televizor, in timp ce o persoana de buna credinta i-a donat un joc video. Politistul i-a promis baiatului ca ii va cumpara si un dulap. Ofiterul a devenit cel mai bun prieten al baiatului, iar povestea lor a facut inconjurul lumii!

" Nu am facut asta pentru publicitate sau pentru ca sa atrag atentia asupra mea.
Am facut-o pentru ca asa am simtit. Mi s-a parut ca asa era normal sa procedez si sfatuiesc pe oricine care ar fi pus intr-o astfel de situatie sa actioneze la fel
", a declarat ofiterul pentru Huffington Post.


Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.