Un polițist din București a ajuns viral pe internet după ce s-a afișat în fustă mini! Reacția surprinzătoare a colegilor lui: „Mi-au spus că am picioare frumoase”

Autor: Diana Ghita
Actualizat: 26 iul 2024, 12:13

El este polițistul care vine îmbrăcat în fuste și rochii la serviciu

Sursa: Facebook Robert Nicolae Turcescu

Un val de controverse și discuții aprinse a cuprins recent Direcția Generală de Poliție Locală și Control a Municipiului București (DGPLCMB) după ce unul dintre angajații săi, Mihail, a ales să se identifice public ca femeie.

Polițistul transgender își dorește să i se spună Mihaela și să poarte haine de damă, inclusiv în timpul serviciului. Pe lângă acest lucru, el se afișează, fără nicio reținere, pe rețelele sociale în diverse ținute feminine, ceea ce a stârnit multiple reacții negative.

Cum se îmbracă polițistul local la serviciu

Mihail este cunoscut în cadrul DGPLCMB drept un profesionist dedicat, responsabil cu pregătirea polițiștilor locali.

Absolvent al Academiei de Poliție, el și-a construit o carieră solidă în poliția locală, unde a câștigat respectul colegilor pentru competențele și dedicarea sa. Cu toate acestea, alegerea sa de a îmbrăca fuste mini, rochii și pantofi cu toc a declanșat o serie de reacții contradictorii atât din partea publicului, cât și a colegilor săi.

Omul legii nu se limitează la a-și exprima identitatea de gen doar în spațiul privat, ci a apărut în public și chiar la locul de muncă purtând haine de femeie.

Această decizie curajoasă și controversată a atras atenția mass-mediei și a generat discuții ample despre acceptarea diversității și egalitatea de gen în instituțiile publice.

Citește și: Naomy, cunoscutul solist transgender, se luptă între viață și moarte, într-un spital din Germania: „Dumnezeu să te salveze!”

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Cum și-a găsit Alin Oprea tatăl natural? „Am ales special seara de Crăciun și vârsta de 33 de ani. Era vârsta la care Iisus Hristos s-a răstignit și luna în care s-a născut.”

Cum au reacționat colegii și superiorii polițistului care se îmbracă în haine de femeie

Aparițiile polițistului au generat o gamă largă de reacții. În timp ce unii colegi îl susțin și îi apreciază curajul de a-și exprima liber identitatea de gen, alții au fost mai critici, întrucât consideră că astfel de alegeri vestimentare nu sunt potrivite pentru un om al legii.

„Unii mi-au spus că am picioare mai frumoase decât fetele și să continui să merg așa și dacă într-un an de zile vor merge toți așa, voi merge în continuare cu rochie.

(...) Alții au spus că sunt sărit, că sunt o eroare a naturii, trasgenderii să fie puși la colț, dacă mi-e frică noaptea să nu fiu bătută”,  a declarat polițistul pentru NEWSTIME.

Citește și: Un polițist din Băile Herculane s-a împușcat accidental cu pistolul din dotare. Ancheta se află în desfășurare

Conform sursei citate, în declarația de avere a polițistului, publicată pe site-ul Direcției Generale de Poliție Locală și Control, documentul începe cu „Subsemnata”. Superiorii săi se opun categoric acestei situații și i-au reproșat de multiple ori că încalcă regulamentul instituției prin faptul că vine la locul de muncă îmbrăcat în haine feminine și cu unghiile făcute. Însă, cu toate acestea, Mihail nu pare să dea importanță criticilor și valului de reacții negative, întrucât se identifică drept femeie de aproximativ doi ani de zile.

Sursa Foto: Facebook Robert Nicolae Turcescu 

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.