Un posibil martor cheie in cazul oribilei crime de la Giurgiu, dezvaluiri cutremuratoare! Ce a observat in noaptea in care victima a fost incendiata pe camp!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 01 mar 2024, 10:25
Un martor cheie in cazul crimei de la Giurgiu a vorbit despre noaptea in care s-a petrecut grozavia.

Anchetatorii care se ocupa de caz au făcut deja audieri-maraton, zeci de șoferi fiind chemați să ofere detalii despre una dintre cele mai ingrozitoare crime.

Crima din Giurgiu care a ingrozit toata tara, este considerata cea mai teribila moarte dupa cazurile de la Caracal. Conform anchetatorilor, cazul tinerei ucise cu salbaticie se incadreaza in categoria “crimei cu premeditare”, astfel ca victima a fost omorata, iar mai apoi introdusa intr-o valiza cu mainile legate la spate.
Crima s-a petrecut vineri seară, cand o tânără a fost ucisă, bagată într-o valiză de culoare mov și incendiată pe un câmp din Giurgiu.

Desi odioasa crima s-a produs într-o zonă intens circulată, cazul pare că le dă mari bătăi de cap autorităților, deoarece acestia nu au reusit inca nici sa descopere identitatea victimei si nici sa captureze criminalul. Astfel, în ultimele zile, anchetatorii au făcut audieri-maraton, zeci de șoferi au fost chemați să ofere detalii despre macabra crima.

Printre soferii audiati deja de catre anchetatori se numara si Alex, care a declarat si pentru Antena 3 ce anume s-a intamplat in noaptea de vineri, in jurul orei 22:00, atunci

cand el se intorcea de la serviciu, impreuna cu iubita lui, si au observat focul de pe camp.

Apar martorii-cheie in cazul crimei din Giurgiu

Tanarul Alex a marturisit ca nu a banuit ca acolo ardea de fapt o persoana, presupunand ca este vorba despre un incendiu de vegetatie, desi afara ploua la acea ora.

"Eu lucrez în București, am ieșit pe la 22.00

de la muncă. Eram cu iubita mea și am văzut un foc pe câmp. Afară ploua și chiar ne miram cum a putut să ia foc pe câmp în timp ce plouă. Am ajuns acasă și apoi a trebuit să ducem niște veri la Mihăilești, iar în drum spre Mihăilești am văzut pompierii și SMURD. Am crezut că e ceva accident.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Când eram la Mihăilești ne-au sunat niște prieteni și ne-a anunțat că a fost o persoană incendiată. Am fost toți acolo și nu ne venea să credem. De la focul acela mic pe care l-am văzut când am trecut prima dată, să ardă o persoană, un suflet. Aseară, ne-au sunat de la Poliție și mi-au dat o foaie să zic tot ce am văzut. O mărturie.

Știu și niște prietenii de-ai mei care au făcut și live.

Eu nu am făcut. Am fost la o distanță de aproape zece metri de foc, mi-a fost și mie teamă să văd o persoană arsă.", a declarat Alex, unul dintre martorii care a ajuns la locul oribilei crime.

Citeste si: De unde ar fi venit fata ucisă și arsă la Giurgiu! Descoperire fără precedent a poliției

Citeste si: Cum a murit fata incendiată în Giurgiu! E șocant ce au descoperit anchetatorii la autopsie