Un primar a gasit o metoda INGENIOASA de a-si tine muncitorii sub observatie VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 01:26

Gata cu statul si cu vorba: timpul trece, leafa merge! Cel putin pe santierele din Timisoara, muncitorii se vor misca precum furnicile in musuroi.

 Primarul le-a pus gand rau- si-a trimis oameni care sa stea cu ochii pe ei...ca pe butelie. Imaginea unui santier impanzit de muncitori care stau cu mainile-n sold l-au infuriat la culme pe primar. Patru angajati stau la taclale in plin centrul orasului in loc sa-si faca treaba. Cel care i-a "imortalizat" este Andrei, un tanar de 25 de ani. Baiatul este unul dintre "spionii" trimisi pe santiere sa monitorizeze lucrarile.
Inarmat cu instrumentul muncii, tableta, nu scapa nimic din ochi. 

Deloc incantati de ideea nastrusnica a primarului sunt, evident, muncitorii. In timp ce unii sunt stresati de… tableta, altii nu se supara ca sunt vedete in filmul primarului. 

Edilul Timisoarei este supranumit, mai nou, "primarul Big Brother". Pe buna dreptate! Fost rector al Politehnicii din Timisoara si actual profesor universitar, Nicolae Robu recunoaste ca a fost intotdeauna in pas cu tehnologia. 



Primarul din Timisoara este cunoscut pentru metodele nonconformiste prin care vrea sa faca lege si ordine in oras. Iarna trecuta, de plida, a montat sisteme GPS pe utilajele de dezapezire pentru a monitoriza din birou intreaga operatiune.