Un primar din Arges se mandreste cu 60 de bufnite. Inaripatele si-au facut cuibar in brazii din curtea edilului

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 28 feb 2017, 03:47

Cele 60 de bufnite se simt ca acasa in curtea primarului din Slobozia. Prin brazi sau pe la streasina casei pasarile sunt foarte atente la ce se intampla in jurul lor, intr-o liniste deplina.

Chiar daca se spune ca bufnitele ar fi un semn rau, se pare ca primarului nu-i pasa de superstitii  asa ca, an de an, le  ocroteste cum poate.

Pana si vecinii barbatului s- au obisnuit cu aceste  pasari de  noapte. Au vazut ca nu li se intampla nimic rau si  si-au schimbat parerea  despre inaripatele care in popor se spune ca prevestesc moartea.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Bufnitele

se pare ca prefera mai multe  localitati din judetul Arges. Specialistii au descoperit in zona cel putin 100 de exemplare.

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.