„Un prințișor”. Claudia Puican a făcut marele anunț în timp ce Armin Nicoară participă la “Insula de 1 milion”. Artista este în culmea fericirii

Autor: Diana Bostan

Familia lui Armin Nicoară și a Claudiei Puican s-a mărit 

Sursa: Instagram: Claudia Puican

Veste mare în familia lui Armin Nicoară. În timp ce artistul se află în Republica Dominicană, la ”Insula de 1 milion”, Claudia Puican a anunțat că familia se mărește cu încă un membru.

Claudia Puican și Armin Nicoară se află acum la distanță unul de celălalt, deoarece artistul participă la ”Insula de 1 milion”. Cu toate acestea, chiar și în această perioadă dificilă, cei doi au avut parte de o veste minunată. Cu doar câteva ore în urmă, Claudia Puican a făcut o dezvăluire emoționantă: familia lor s-a mărit.

În familia lui Armin Nicoară și a Claudiei Puican a apărut un nou membru

Claudia Puican și Armin Nicoară visează să devină părinți, dar până acum, dorința lor nu s-a împlinit. Cu toate acestea, în timp ce Armin Nicoară participă la ”Insula de 1 milion”, în viața lor a apărut o altă minune. În ciuda provocărilor, cuplul a primit o veste fericită: familia lor s-a mărit.

Citește și: „Cred că drumul meu a ajuns la final…’’ Armin Nicoară, în lacrimi de dorul Claudiei Puican, la ”Insula de 1 milion’’. Saxofonistul este la un pas de eliminare

Pe contul său personal de Instagram, Claudia Puican a împărtășit o imagine cu un bebeluș, surprinzându-i plăcut pe toți cei care o urmăresc. În mesajul atașat fotografiei, artista a dezvăluit că micuțul care tocmai s-a născut este nepotul său. Cu emoție și fericire, vedeta a împărtășit că este în culmea bucuriei și că deja a pregătit o melodie specială pentru noul membru al familiei.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

„S-a născut încă un prințișor la mine în familie! Deja i-am făcut și o melodie... abia aștept să ajung acasă”, a fost mesajul transmis de Claudia Puican, pe Instagram.

Claudia Puican și-a cumpărat un apartament în Dubai

Artista a urcat pe Instastory o filmare direct din noul apartament din Dubai, al ei și al soțului său, Armin Nicoară, celebrul saxofonist care, în aceste momente, concurează în cadrul emisiunii de la Kanal D „Insula de 1 milion”.

„Nu îmi vine să cred!! Este minunat!!”,    a scris cântăreața lângă imaginile postate din locuință.

Citește și: „Nu-mi vine să cred! E minunat”. Claudia Puican a dat vestea cât timp soțul ei, Armin Nicoară, este plecat la „Insula de 1 milion”

În clipul postat în mediul online, Claudia Puican a ținut să precizeze că nu doar ea și soțul se vor bucura de imobil, întrucât îl vor și închiria, în regim hotelier, pentru turiștii interesați să descopere Dubaiul.

„Salutare, prieteni! Unde credeți că am ajuns? Am ajuns chiar în Dubai, pentru că avem o nouă casă chiar aici și, în curând, probabil o s-o găsiți și pe (n.r. un portal de rezervări hoteliere), pentru cei care vor să viziteze Dubaiul”,   a spus vedeta.

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?