Afaceristul Paul Nicolau, zis ”Pescobar”, a trecut prin printr-o situație delicată în ultima perioadă, după ce inspectorii ANPC i-au închis mai multe restaurante.
Problemele cu inspectorii ANPC și-au spus cuvântul în cazul lui Pescobar
Afaceristul a trecut printr-o perioadă agitată, după ce inspectorii ANPC i-au închis faimoasele restaurante cu fructe de mare. Acesta a promis că neregulile găsite vor fi remediate, iar clienții se vor putea bucura în continuare de preparatele sale.
Paul Nicolau și-a îngrijorat urmăritorii în momentul în care s-a postat cu un pumn de pastille pe contul său personal de Instagram.
Pescobar are un program destul de încărcat, motiv pentru care are nevoie de multă energie. Atunci când nu călătorește, afaceristul desfășoară lucrări de renovare la restaurantul său din Herăstrău.
Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii
Citește și: Pensionarele vor primi 375 de lei, pe lângă pensie, în luna decembrie. Cine beneficiază de această sumă?
Pescobar s-a apucat de renovări
Paul Nicolau este o persoană matinală, iar în această perioadă se ocupă de renovarea restaurantului său din Herăstrău. Afaceristul susține că a învățat din greșeli și că va ține cont de îndrumările inspectorilor ANPC.
Afaceristul s-a pus pe treabă și a renovat întregul restaurant, spunând că a făcut mult mai mult decât ar fi cerut inspectorii ANPC. „Azi cred că vom avea 40-50 de oameni la muncă doar pentru locația asta. Aranjăm sala, tot, să fie țiplă, dăm și gardul jos ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat, dar s-au întâmplat. Am făcut mai multe decât mi s-au cerut”, a spus Pescobar pe contul său personal de Instagram.
Cu ocazia închiderii, Paul Nicolau a reușit să pună toate neregulile la punct, bucătăria fiind renovată din temelii. Lucrările s-au desfășurat rapid, iar pentru ca ele săfie gata la timp, Pescobar a avut nevoie de peste 50 de muncitori.
Paul Nicolau a ținut să precizeze faptul că el și șeful ANPC, Horia Constantinescu, nu au avut vreo problemă personală și că nu i-a cerut nimeni bani. În momentul de față, Paul Nicolau deține două restaurante în Capitală, unul în Snagov și unul în Timișoara.