Un regizor si o echipa de scenaristi americani si-au propus sa rezolve cazul Elodia!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 04:18

N-a iesit un dosar penal, ci un film de actiune, care pare desprins din povestea politistului Cristian Cioaca si a Elodiei.

Pe de o parte, Cristian Cioaca. De alta, Ben Affleck, in cel mai recent rol al sau. Ce au in comun? Sunt doi soti care s-au trezit peste noapte ca partenera de viata a disparut fara urma.

Personajul interpretat de Ben Affleck devine suspect dupa ce politistii descopera mai multe urme de sange ale sotiei...
Culmea, petele de sange sunt probele de baza ale procurorilor in cazul lui Cristian Cioaca.

Dovezi contestate, dar validate de experti.

Si in film, la fel ca in realitate, anchetatorii au o mare problema: lipsa cadavrului! Imediat dupa disparitia sotiei sale, Cristian Cioaca a fost vanat de jurnalisti. Acelasi lucru se petrece si cu personajul interpretat de Ben Affleck.

Cum a disparut sotia? Coincidentele cu situatia reala continua. Cei doi soti se cearta, se ajunge la mai multe lovituri, iar lucrurile se complica...

acelasi scenariu despre care vorbesc si procurorii in cazul elodia.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Regizorul si scenaristii americani n-au vrut sa spuna daca s-au inspirat din fapte reale. N-ar fi prima data cand un subiect romanesc  de stiri devine sursa de inspiratie pentru o productie cinematografica. Tudor Giurgiu lucreaza in prezent la un proiect inspirat de hotii romani, care au furat mai multe tablouri dintr-un muzeu olandez.

Despre Elodia reala, judecatorii au stabilit ca a fost omorata. Cat despre sotia personajului interpretat de Ben Affleck... mai bine aflati singuri din film.