Un reporter a distrus inceputul unui meci de baschet! Vezi in VIDEO ce s-a intamplat

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 07:20

Reporterii, de regula sunt considerati oameni de fier care infrunta frig, ploaie, nisoare si arsita pentru a informa telespectatorii, avand in vedere ca aceasta le este meseria. Singura lor frica fiind cea de penibil, de care nimeni nu scapa.

Se poate spune ca exista o initiere de care trebuie sa treaca fiecare reporter, daca nu s-a facut de ras macar o data in fata camerei este ca si cum nu a trait  la cote maxime munca. In clipul de mai jos putem vedea o asemenea situatie, mai exact o gafa destul de jenanta pentru un prezentator TV.

Gazdele unui meci de baschet s-au facut de ras in timpul unei transmisiuni live.
Asfel inmomentul in care unul dintre prezentatori a spus: "suntem gata de petrecere!" acesta a avut parte de o supriza neplacuta. Ce s-a intamplat? Poti vedea daca urmaresti video-ul atasat mai jos. Clipul a inregistrat pana in momentul de fata aproximativ 500.000 de vizualizari!

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.