Un român a fost la un pas de moarte după vacanța în Zanzibar: „Se văita de o durere la gamba stângă, avea ca o mică ciupitură albă” Doctorii din România l-au salvat în ultimul moment

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 15 aug 2024, 09:23

Iubitul Corinei a fost la un pas de moarte după vacanța în Zanzibar

Sursa: TikTok

Un român a fost la un pas de moarte după vacanța în Zanzibar. Toată întâmplarea nefericită a fost povestită de iubita sa, într-un videoclip postat pe rețelele sociale.

„Dacă mai stătea 2 zile, situația era mult mai gravă”. Acestea au fost cuvintele medicilor pentru iubita unui român care s-a prezentat la spital cu o umflătură în zona piciorului, cauzată de o pișcătură exotică.

Citește și: „Nu ne-a spus nimeni”. Culiță Sterp și Daniela Iliescu, speriați de moarte de MALARIE! Cei doi s-au întors recent din Zanzibar

Cei doi români s-au întors cu mai multe probleme de sănătate din Zanzibar

Femeia a povestit, într-un videoclip pe TikTok, cum vacanța ei și a iubitului s-ar fi putut transforma într-o tragedie. Cei doi și-au petrecut vacanța în Zanzibar de Anul Nou. După doar 4 zile, ea a început să acuze dureri de stomac, care s-au ameliorat abia odată cu sosirea lor în România.

Ce e și mai grav a urmat după. Iubitul ei a început să aibă dureri la gamba stângă, în partea membranei inferioare, dureri ce mai apoi s-au transformat într-o pișcătură, care avea la bază un săculeț plin de lichid.

„Cum era să moară iubitul meu după vacanța în Zanzibar?

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Cum ar fi arătat viața Ozanei Barabancea dacă nu și-ar fi pierdut mama la 14 ani. „Aș fi avut un sprijin moral. Important e că nu m-am dat bătută.”

După cum bine știți, este o țară din lumea a treia. Oamenii trăiesc în niște condiții inumane, iar aici, hotelurile de 5 stele sunt în junglă. Dacă vrei să pleci din resort, o poți face doar cu mașinile lor private, nu îți recomandă nimeni să ieși să te plimbi de nebun.

Totul a fost foarte frumos în primele zile, ne-a plăcut foarte mult, dar am rămas profund dezamăgiți de hotelurile lor de 5 stele.

Căldura ne-a dat bătăi de cap, era umiditate 95%”

„Din a patra zi de vacanță, eu am început brusc să am probleme cu stomacul. De aici au început și problemele noastre. Am încercat să-mi revin prin multe metode, însă din păcate mi-am revenit doar când am ajuns în România. Tot atunci iubitul meu se văita de o durere la gamba stângă, avea ca o mică ciupitură albă.

Prima dată n-am luat în seamă. A încercat tot felul de tratamente de la farmacie, dar piciorul a început să devină din ce în ce mai umflat. Degetele de la picioare deja nu i se mai vedeau și nu accepta să meargă la medic, dar i-am spus că trebuie neapărat să ajungem la spital pentru că situația nu e deloc roz. Medicii mi-au spus: Tu l-ai convins să vină, nu? Dacă mai stătea 2 zile, situația era mult mai gravă,” a
spus Corina în videoclip. 

Corina trage un semnal de alarmă pentru cei care vor să plece în țările exotice

„Toate bolile pe care ei le au acolo, indiferent că te vaccinezi sau nu, e posibil să le faci. Riscul întotdeauna va fi. Eu am vrut să împărtășesc cu voi experiența noastră, pentru că cel mai bine este să vă interesați foarte mult când alegeți să plecați. Nu știți niciodată ce se poate întâmpla,” mai spune aceasta. 

@corinanenciu96 Buna dragilor! Am ales sa impartasesc cu voi experiența noastra din zanzibar si tot ceea ce s-a intamplat acolo. Povestea este mult mai lunga, insa voua v-am spus-o pe scurt. Ideea acestui video este doar aceea de a trage un semnal de alarma asupra a ceea ce puteti sa patiti. Inainte de a calatorii oriunde in aceasta lume cel mai bine este sa va faceti “temele” de acasa. Cu toate ca noi am plecat destul de informati pe drum ne-am intanlit cu diverse situatii. Cu ocazi aceasta multumesc intregii echipe de medici care l-au tinut sub supraveghere pe iubitul meu 6 luni. Multumesc medicilor care s-au interesat de starea lui si oamenilor care ne-au ajutat. Am invatat doar ca statul te trateaza mai bine decat privatul, dar acest subiect il voi dezbate alta data. #zanzibar #ciupitura #sanatate #spitalepublice #spitaleprivate ♬ sunet original- CorinaNenciu96

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.