Destin tragic pentru un român aflat în vacanță, în Franța. Bărbatul a căzut de pe o stâncă, după ce s-a dezechilibrat. Autoritățile descriu tragedia drept un „accident nefericit”

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 23 sep 2024, 22:34

O vacanță s-a sfârșit tragic pentru o familie de români, în urma unui accident fatal ce a avut loc în Franța

Sursa: PixaBay

Un bărbat de 53 de ani, aflat în vizită la rude, a murit sâmbătă, după ce s-a prăbușit în gol de pe o stâncă, în zona Pointe de Mourret, Six-Fours.

O vacanță s-a sfârșit tragic pentru o familie de români, în urma unui accident fatal ce a avut loc în Franța. Un bărbat în vârstă de 53 de ani a murit după ce s-a prăbușit în gol de pe o stâncă. Autoritățile descriu tragedia drept un accident nefericit. 

Citește și: Un muncitor de doar 42 de ani a murit în mod tragic după ce un furtun de alimentare s-a desprins pe șantierul la care lucra în Gura Humorului. Familia lui este îngenuncheată de durere

Român mort după ce a căzut de pe o stâncă

Accidentul s-a produs în timpul unei plimbări, când, în mod neașteptat, bărbatul s-ar fi dezechilibrat și a căzut de la o înălțime de 37 de metri. Impactul devastator a avut loc la baza stâncii, într-o zonă inaccesibilă terestru.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Ce a pățit Culiță Sterp în aeroport? „Atunci când văd un om care muncește vreau să îi dau bani. O fi crezut că vreau să îmi bat joc de el sau să îi întind o capcană.”

Echipajele de urgență, inclusiv pompierii și medicii, au intervenit rapid la fața locului. Din cauza terenului dificil, a fost necesară implicarea Societății Naționale de Salvare pe Mare, care a trimis salvatori ce au înotat pentru a ajunge la victimă. Din nefericire, în ciuda eforturilor de resuscitare, bărbatul nu a putut fi salvat, fiind declarat decedat.

Citește și: Florin a murit lovit în cap de un copac! Tânărul maramureșan avea doar 24 de ani și era tăietor de lemne în Italia

Victima, un român de 53 de ani, se afla în vizită la rudele sale din Franța, potrivit publicației Var Matin citată de  Rotalianul.

Autoritățile franceze au deschis o anchetă pentru a clarifica circumstanțele exacte ale incidentului, însă primele date indică faptul că a fost vorba de un accident nefericit.

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.