Un român a murit în Spania, după ce a fost bătut, iar fratele său a făcut infarct când a aflat. Parinții sunt îngenunchiați de durere

Author: Alina Petre
Actualizat: 06 iul 2023, 02:20

Un român a murit în Spania, după ce a fost bătut cu bestialitate, iar fratele său a făcut infarct și a murit când a aflat.

Bărbatul și-a pierdut viața, după ce a fost bătut cu bestialitate, iar fratele său a făcut infarct și a murit când a aflat. Parinții sunt îngenunchiați de durere, iar durerea este cu atât mai mare pentru că vinovatul este cercetat în libertate, în Spania.

Citeste si: Ce făcea mama băiețelului înecat din Găești înainte să-și ia viața. Durerea pierderii copilului a fost prea mare

Un român a murit în Spania, după ce a fost bătut, iar fratele său a făcut infarct când a aflat

George Cojocaru avea 43 de ani, era din Dorohoi și a murit la sfârșitul luni august, într-un spital din Spania, după ce a fost bătut cu bestialitate într-un local.

Când a aflat că fratele său este în comă, celălalt băiat al familiei – internat și el într-un spital din București- a făcut infarct și a murit, potrivit  botosaneanul.ro.

Parinții sunt îngenunchiați de durere

Pentru ca durerea să fie și mai mare pentru părinții bătrâni rămași fără copiii lor, agresorul care a provocat tragedia este cercetat în libertate în Spania.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Cei doi cer închisoarea pentru acesta, iar o rudă a decis să facă publică drama familiei pe rețelele de socializare.

„Nu știm pe ce considerente se continuă cu această hotărâre în pofida recursurilor prezentate de familie (poate acela că, fiind emigrant, viața lui nu contează decât ca un număr într-o statistică, poate că e singur pe minunatele plaiuri ale Huelvei, poate cu ceva noroc nu întreabă nimeni de el și se uita acest incident nefericit”, a scris Mirela Constantinescu.

Fetiţă de 2 ani şi 11 luni, ucisă de unchiul ei pentru că plângea

O fetiţă de 2 ani şi 11 luni a fost ucisă de unchiul ei pentru că plângea.  Crimă îngrozitoare  a avut loc în județul Vâlcea. Un bărbat este acuzat de omor după ce a dat de pământ, la propriu, cu nepoțica lui de nici 3 ani. Unchiul era foarte nervos pentru că fetița plângea.

Fetița de 2 ani și 11 luni a murit pe 12 septembrie la spital.

Unchiul acesteia a fost reținut inițial, iar mai apoi arestat preventiv pentru 30 de zile.

Procurorii din cadrul Parchetului de pe Iângă Tribunalul Vâlcea au dispus, la data de 14 septembrie 2022, punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de inculpat sub aspectul săvărşirii infracţiunii de omor asupra unui membru de familie.

Citeste si: Cine este mama care a vrut să-și arunce fetița în vârstă de șapte ani în fața mașinilor. Ce se întâmplă în aceste momente cu copilul

 

Taguri: