Un român în vârstă de 34 de ani a dispărut în Italia, Napoli. Acesta este căutat din toamna anului trecut

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 17 iul 2023, 16:04

Un român a dispărut în Italia, Napoli

Sursa: politiaromana.ro

Un român a dispărut fără urmă, în Napoli, Italia, de câteva luni bune și nimeni nu mai știe nimic de el de atunci. Rudele acestuia sunt din ce în ce mai îngrijorate, deoarece nu au reușit să mai ia legătura cu acesta de mult timp.

Un român a dispărut în Napoli, Italia, de mai multe luni și nimeni nu mai știe nimic de el din acel moment. Acesta locuia în Sibiu, în momentul în care a decis să plece în țara aleasă de mulți români pentru un trai mai bun.

Un român a dispărut în Italia, Napoli

Bărbatul se numește Muntean Bogdan. Acesta s-a născut în Brașov, județul Brașov, pe data de 26 octombrie 1988, dar locuia în Sibiu, județul Sibiu.

Acesta este căutat de autoritățile române, numele lui fiind prezent pe lista persoanelor dispărute. Bărbatul în vârstă de 34 de ani este de negăsit de mai multe luni.

Din luna septembrie a anului trecut, însemnând zece luni, familia nu mai știe nimic de el, iar îngrijorările sunt din ce în ce mai mari în fiecare zi. „Persoana căutată, Muntean Bogdan, în vârstă de 35 de ani, a plecat în Italia, în zona loc.

Napoli, iar din luna septembrie a anului 2022, familia nu mai știe nimic despre
el”, se regăsește scris pe site-ul Poliției Române.

Citește și: Tulcea: o fetiță de 4 ani a dispărut din curtea casei. Pompierii și polițiștii o caută. Aceștia sunt ajutați de localnici

Conform autorităților, bărbatul are o înălțime de 1,8 m, o greutate cuprinsă între 55 și 60 de kg, are ochi căprui, păr brunet, scurt.

Constituția acestuia este una atletică, tenul este de culoare albă și, pe piept, are o cicatrice postoperatorie, de aproximativ 30 de cm.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Un român a fost prins cu bani nedeclarați pe un aeroport din Italia

Un român aterizase cu avionul pe aeroportul din Albenga, Savona, Italia, având asupra lui suma de 23.000

de euro, sumă pe care, însă, nu a declarat-o. Conform Savona News, suma se regăsea în bancnote de 50 și de 500 de euro. Conform legii, persoanele care transportă, în numerar, sume mai mari de 10.000 de euro trebuie să anunțe agenții vamali.

„Oricine intră sau iese de pe teritoriul național (al Italiei, dar este valabil și pentru alte țări UE, inclusiv România – n.r.)

și transportă bani în numerar în valoare egală sau mai mare de 10.000 de euro, trebuie să declare această sumă la Agenția Vamală”, este precizat în paragraful 1 al articolului 3 din Decretul Legislativ 19 nr. 195 din 19/11/2008.

Citește și: Un copil de șase ani a dispărut în Ialomița, după ce un băiat l-ar fi împins în apă. Mama lui nu a sunat la 112

Românul a fost amendat cu suma de 1.954 de euro, conform prevederilor Decretului Legislativ 195/2008, iar amenda a fost plătită pe loc.