Un roman invata mii de medici din intreaga lume o tehnica revolutionara de operatie! VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 16 nov 2020, 09:50

Mii de chirurgi din intreaga lume au fost numai ochi si urechi sa vada si sa auda explicatiile unui medic roman.

 Cu totii au urmarit, in direct, de la Roma, mai multe operatii de micsorare de stomac, realizate în timp record. Vedeti imagini, acum.

Nu mai putin de 1500 de medici au privit cu atentie interventiile chirurgicale minutioase pe care specialistul roman le realizeaza in mai putin de 45 de minute.

Extrem de bine pregatit si totusi modesc, medicul Catalin Copaescu a intrat in sala de operatie la ora 9 fix.
La 10 fara un sfert raspundea ultimelor intrebari venite din partea chirurgilor aflati la mii de kilometri departare.

Primul pacient operat astazi laparoscopic va fie externat peste doua zile. Tanarul in varsta de 24 de ani cantarea 125 de kilograme. N-a vrut sa ingrase numarul suferinzilor de obezitate morbida, asa ca, la un an dupa ce tatal sau slabise zeci de kilograme dupa o interventie de micsorare a stomacului, s-a decis sa se lase si el pe mainile doctorului Copaescu.


Clinica de excelenta este un centru de referinta la nivel international. Din cei peste 4 mii de pacienti operati succes, niciunul nu a suferit complicatii dupa interventiile chirurgicale.

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.