Un român plecat la muncă în Spania de doar două săptămâni se va întoarce acasă în scriu. Vlăduț a fost găsit în condiții suspecte la ferma la care muncea

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 23 oct 2024, 12:29

Trupul neînsuflețit al lui Vlăduț a fost găsit pe 13 octombrie 2024, într-o stare care sugerează o moarte violentă

 
Sursa: Daniel Tecu Facebook

Vlăduț, un tată din Vaslui, a fost găsit fără viață într-o fermă din Estepona, Spania, la doar două săptămâni de la începutul unui nou loc de muncă.

După doar două săptămâni de muncă, trupul neînsuflețit al lui Vlăduț a fost găsit pe 13 octombrie 2024, într-o stare care sugerează o moarte violentă. Poliția Națională din Spania a raportat că victima prezenta o rană adâncă la gât și două lovituri în zona capului, ceea ce indică o agresiune brutală. 

Citește și: Andrei Matei, fost jucător al echipei FC Rapid s-a stins din viață la doar 34 de ani. Tânărul se lupta cu o boală nemiloasă

Vlăduț plecase în Spania pentru un trai mai bun

Vlăduț este un tată din Vaslui, care a plecat la muncă în străinătate pentru a asigura un trai mai bun fetiței sale. Totul s-a transformat însă într-o adevărată tragedie însă. 

Vlăduț Ionuț Antoci, în vârstă de 38 de ani, a fost găsit fără viață într-o fermă din Estepona, Spania, la doar două săptămâni de la începutul unui nou loc de muncă.

Conform polițiștilor, acesta prezenta urme evidente de violență, astfel că ar putea fi vorba de o crimă brutală. 

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Oana Roman clarifică situația pensiei alimentare. Cum a obținut vedeta TV banii de la fostul soț. “Am apelat la un executor judecătoresc”

Întreaga comunitate din satul său natal, Rafaila, județul Vaslui, este înmărmurită, iar familia se luptă acum cu durerea pierderii și provocările financiare pentru a aduce trupul neînsuflețit acasă.

Familia cere ajutor pentru repatrierea lui Vlăduț

Potrivit Rotalianul, Vlăduț a plecat în Spania cu speranța unui viitor mai bun pentru fetița sa de 9 ani, pe care o creștea singur. Soarta tragică a făcut ca visul său să fie curmat brusc, iar în loc să trimită bani pentru fetița sa, familia sa se vede nevoită să lupte pentru repatrierea trupului său. 

Suma necesară pentru a-i aduce trupul neînsuflețit este estimată la aproximativ 5.000 de euro, o sumă greu de acoperit pentru rudele îndurerate. În fața acestei situații, comunitatea românilor din diaspora s-a mobilizat pentru a oferi ajutor.

„Suntem o familie de oameni necăjiți și muncim din greu să ne asigurăm traiul. Băiatul meu plecase la muncă în Spania pentru a avea cu ce-și crește fetița.

Am înțeles că am avea nevoie de aproximativ 5.000 de euro să-l putem aduce acasă și să-l îngropăm creștinește,” a transmis mama acestuia.

Pentru cei care doresc să contribuie la repatrierea lui Ionuț, donațiile pot fi făcute în contul bancar al mamei sale, Antoci Elena, cu numărul: RO97RNCB0262109772350003.

Autoritățile spaniole investighează cazul, luând în considerare toate ipotezele posibile. Deși până în acest moment nu au fost găsite legături între victima și proprietarii fermei unde a fost descoperit trupul său, anchetatorii nu exclud posibilitatea unei conexiuni cu un incident recent din zonă, în care

un cetățean sârb a fost împușcat în timpul unei petreceri ilegale. Cu toate acestea, motivele din spatele acestei tragedii rămân încă un mister.