Un secretar de stat in Ministerul Educatiei vrea sa introduca in curricula de liceu ore de atitudine! Ce i s-a intamplat la scurt timp dupa asta

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 25 aug 2021, 09:35

Mai precis, adolescentele ar urma sa invete la scoala cum sa umble pe tocuri si cum sa scoata pieptul la inaintare.

„Mai in gluma, mai in serios, eu cred ca spatele drept si pieptul bombat si privirea inainte conteaza mai mult.”  a declarat Vasile Salaru, secretar de stat in Ministerul Educatiei.

Pe cat de amuzanta, pe atat de socanta este propunerea acestui secretar de stat in Ministerul Educatiei si Cercetarii. Vasile Salaru a facut aceste declaratii ciudate intr-o conferinta de presa sustinuta la Deva. Demnitarul vrea ca elevii sa fie integrati in societate prin tinuta si atitudine: „Nu sunt invatati sa calce frumos pe strada.

Eu as vrea sa vad o eleva de clasa a XI-a, a XII-a mergand frumos pe tocuri.”

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ca sa dreaga putin busuiocul, secretarul de stat a adaugat ca in timpul orelor de consiliere, tinerii ar trebui sa invete cum sa mearga pe strada sau cum

sa fie gazde bune. In urma acestor declaratii facute in urma cu cateva zile, secretarul de stat si-a dat demisia din functie, in aceasta dimineata.

 

Taguri:

Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.