Un șef de Poliție Locală din Teleorman, acuzat de agresiune sexuală asupra unei minore. Coșmarul a durat un an de zile

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 21 iun 2024, 01:35

Șef de poliție locale, acuzat de agresiune sexuală asupra unei minore

Sursa: PixaBay

Un șef al poliției locale din comuna Stejaru, județul Teleorman, este acuzat de viol asupra unei minore de 14 ani, timp de un an. Acesta ar fi șantajat-o pe fată să întrețină relații sexuale cu acesta în schimbul banilor.

Cazul șocant a pus în alertă autoritățile, care s-au sesizat imediat și l-au reținut pe presupusul vinovat.

Totul a ajuns la urechile polițiștilor după ce fata a povestit apropiaților chinurile prin care a trecut.

Șef al poliției locale, acuzat de viol asupra unei minore

Fata avea doar 13 ani când l-a cunoscut pe cel care avea să-l denunțe și să-i schimbe radical viața.

Orfană de mamă, aceasta a locuit alături de tatăl ei, în comuna Stejaru, județul Teleorman. Aici avea să îl întâlnească pe agresor, chiar șeful poliției locale. 

„Eu ieşeam pe afară. Şi a început să-mi dea mesaje încontinuu. Îmi dăduse cerere prima dată pe messenger. Îmi dăduse mesaj acolo că: "Ce fac? Sunt drăguţă!"   A trecut el cu maşina de poliţie locală.

Şi a oprit lângă mine. Mi-a zis că de ce nu-i răspund la mesaje. Că sunt drăguță. Că de când m-a văzut îi place de mine. Că vrea să mă vadă”,
a declarat victima. 

Citește și: Urmărit de poliție, un bărbat din Prahova și-a luat viața, într-un accident rutier. Un băiat de 21 de ani a pierit și el, fără nicio vină, după ce cele două mașini s-au lovit frontal

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Bărbatul o urmărea în tot acest timp pe victimă prin localitate, deoarece aceasta nu îi răspundea mereu la mesaje.

Eu îl vedeam că venea în fiecare zi, venea la poartă aici”, a spus și tatăl fetei.

Poliţistul a șantajat-o pe fată să întrețină relații sexuale cu acesta

Agresorul  a profitat de situația precară a victimei și a știut exact care era punctul său sensibil, așa că a profitat și a ademenit-o cu bani.

Intențiile sale erau deja anticipate.

Acesta a ademenit-o în mașină, un loc mai intim, unde a început să pună mâna pe aceasta, iar ulterior a chemat-o la el acasă.

Citește și: Cum ar fi reușit mama fetiței de 12 ani, găsită fără viață în lada patului, să se incrimineze. Femeia s-a întors în țară noaptea trecută: „A răspuns la o întrebare nepusă. O manipulează concubinul”

A oprit maşina. Mi-a zis că: „stai puţin, vreau să vorbim”. A început să pună mâna pe mine. L-am respins. I-am zis să nu mai pună mâna pe mine. O dată a fost la el acasă. Prima dată în mașina poliţiei, după care la el acasă. Da”, a mai spus fata agresată.

Coșmarul prin care a trecut fata a durat un an și abia acum victima și-a făcut curaj, iar bărbatul a ajuns pe mâna colegilor săi.