Un singur an, doua cafele sarate pentru BURAK OZCIVIT! A facut pasul decisiv al cererii in casatorie atat in viata reala cat si in serialul "Dragoste infinita"!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 06 iul 2017, 15:44

Kemal face pasul decisiv spre dragostea infinita alaturi de frumoasa Nihan! Iata unul dintre cele mai emotionante momente din serialul de succes.

Kemal respecta cu sfintenie intregul ritual si toata lumea este incantata, li se ureaza sa imbatraneasca impreuna si se face cafeaua, inclusiv cea a viitorului mire, care e una speciala. Viitorul mire o bea desi este extrem de sarata si ii marturiseste iubitei sale: "Te iubesc foarte mult!".

Conform traditiei, viitoarea mireasa prepara cafeaua pentru invitati. Pentru viitorul mire, mireasa prepara o cafea sarata. Daca viitorul mire simte ca este sarata cafeaua si nu bea deloc, acest gest se interpretează in sensul ca acesta nu va fi in stare sa indeplineasca dorintele miresei si e rusinos fata de ea. Daca viitorul mire bea una sau mai multe inghitituri, asta inseamna ca va face totul pentru sotia sa.

(sursa: Instagram Hilal Saral, viata cu aroma de cafea)

 

Sondan beşinci bölüm .Birinci fragman.

O postare distribuită de Hilal Saral (@hilalsaral) pe